Adana'da bir garip aldatma olayı

Adana'da bir garip aldatma olayı

Gelir gelmez eşi 'sevişelim' deyince, evde yarı çıplak erkek bulmuş.

Adana'da, her zamankinden erken saatte eve gelince, kapıyı açan eşinin hemen kendisiyle sevişmek istemesinden şüphelenen ve evde yaptığı aramada kilerde yarı çıplak bulduğu 22 yaşındaki Murat G. ile eşi 26 yaşındaki S.K.'yı bıçakla yaralayan 28 yaşındaki Sedat K. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
"HADİ GEL SEVİŞELİM"

29 Ekim 2011'de Merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi 77393 sokaktaki bir apartmanın 7'nci katındaki dairede meydana gelen olayda, akşam evine her zamankinden erken gelen Sedat K., anahtarıyla kapıyı açamayınca zile bastı. Kapıyı geç açan eşi S.K., eve girer girmez eşine "Hadi gel sevişelim" teklifinde bulundu. Çift oturma odasında birlikte oldu. Hemen ardından da S.K., "Canım tatlı ve börek çekti. Hadi al gel" deyince, Sedat K. karısının kendisini aldattığından şüphelenip evi aradı. Eşinin işyerinde çalışan Murat G.'yi kilerde yarı çıplak halde bulan Sedat K., mutfaktan aldığı bıçakla eşi S.K.'yı ve Murat G.'yi yaraladı.
'MUTSUZ OLDUĞUM İÇİN ARKADAŞ EDİNDİM'

Olaydan sonra hastanede ayakta tedavi gören S.K., polise verdiği ifadede, "Murat G. ile 2- 3 aydır görüşüyorduk. Bugüne kadar cinsel anlamda bir şey olmadı. Ben 4 yıldır evliyim ve mutsuz olduğum için kendime arkadaş edindim" dedi. Kendisini yaralayan kocasından şikayetçi olmayan S.K. şunları anlattı: "Evde erkek arkadaşım ile oturup konuşuyorduk. Geleli bir saat olmuştu. Kocam geldi. Kapıyı kilitlediğimi sanıyordum. Kapının kurcalandığını anlayınca arkadaşım boş odaya saklandı. Sonra ben kapıyı açtım. Hiç bir şey yokmuş gibi davrandım. Eşim şüphelendiğinden evdeki odaları aradı. Arkadaşımı görünce mutfağa koştu. Aldığı ekmek bıçağıyla bana 3- 4 defa salladı. Sağ ve sol baldır ve sol başparmağımdan yaralandım. Kucağımdaki 11 aylık çocuğumu yere bıraktım. Bu esnada arkadaşım kaçmak istedi. Kapı önünde yakaladı. Arkasından bıçağı 4- 5 kez salladı. Arkadaşım bıçaklanınca kaçtı. Ben eşimi tutuyordum. Bana eliyle de vurdu. "
'YANLIŞ ANLADI'

S.K. ile aynı işyerinde çalıştıklarını ve ailece görüştüklerini söyleyen Murat G. ise ifadesinde şunları söyledi: "Nişanlımla da sürekli misafirliğe geliyorduk. Olay günü tek başıma gittim. Gidiş amacım işle ilgili bir problemi görüşmekti. Ben henüz 11 aylık olan kızlarını kucağıma alarak biraz sevdim. Severken üzerime kustu. Ben yaş bir bezle tişörtümü temizledim. Ancak tişörtüm çok ıslandı. Bu esnada arkadaşımın kocası gelince 'Ne bu vaziyet?' diye sordu. Arkadaşım 'Bu durumu yanlış anlamayacaksın umarım' dedi. Ancak kocası mutfaktan aldığı bıçakla ikimizi de bıçakladı. Biz kesinlikle yanlış bir şey yapmadık. Bu olayla ilgili kimseden şikayetçi değilim."
KOCA ŞİKAYETÇİ OLDU

Hem eşinden, hem de Murat G.'den şikayetçi olan Sedat K. ise ifadesinde şöyle konuştu: "Olay günü işyerimden eşimi telefonla arayarak bir saate kadar geleceğimi söyledim. Markete de uğradıktan sonra evime gittim. Anahtarım olmasına rağmen kapıyı açamadım. Bunun üzerine zile bastım, seslendim açılmadı. Eşimi telefonla arayıp, kapıyı açmasını söyledim. Açınca da, neden geç açtığını sordum. Çocuğun ağladığını, çocukla ilgilendiği için kapı zilini duymadığını söyledi. Güler yüzle, hiç görmediğim bir ilgi ile karşıladı beni. 'Yatak odasına geçelim. Birlikte olalım' dedi. Sonra çocuğun yanında olmayacağını söyleyerek oturma odasına geçtik. Birlikte olduk. Sonra bana dışarı gitmemi, canının tatlı ve börek çektiğini söyledi. Ben de geç olduğunu söyleyerek gitmedim. Sonra çocuğa muz almamı istedi. Şüphelendiğim için dışarıya çıkmadım. Evin odalarını aradım. Kiler odasına baktığımda Murat'ı üstü çıplak vaziyette buldum. Beni aldatan eşimden ve onunla birlikte olan Murat'tan şikayetçiyim."
İKİSİNE DE 3'ER YIL İSTENDİ

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. Adana 11'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ne düşen iddianamede, Sedat K. hakkında eşi ve eşiyle birlikte olduğunu iddia ettiği adamı 'basit şekilde yaralamaktan' toplam 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

Murat G. hakkında ise, aynı mahkemede 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.