90 kiloluk koç, 2 kişiyi öldürdü

90 kiloluk koç, 2 kişiyi öldürdü

Denizli'nin Çal İlçesi’ne bağlı Bayıralan Köyü’nde yaklaşık 90 kilogram ağırlığındaki koç, 2 kişinin ölümüne neden oldu.

Denizli’nin Çal İlçesi’ne bağlı Bayıralan Köyü’nde 2.5 yaşında ve yaklaşık 90 kilogram ağırlığındaki Sakız melezi cinsi koç, başıyla vurup 75 yaşındaki Ömer Deda ve 75 yaşındaki Fatma Çıtak'ın ölümüne neden oldu. .

Olay, Çal İlçesi Bayıralan Köyü’nde ’Deda Deri’nin sahibi işadamı Abdullah Deda’nın babası Ömer Deda’nın evinin bahçesinde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Ömer Deda ile yanlarında bakıcılık yapan akrabası 75 yaşındaki Fatma Çıtak, koyunları otlatmak için ahırdan çıkardı. Bu sırada 15 koyunun arasında bulunan 2.5 yaşında ve yaklaşık 90 kilogram ağırlığındaki Sakız melezi cinsi koç, birden sahibi Ömer Deda ile Fatma Çıtak’a saldırdı. Koçun kafa darbeleriyle yere düşen Deda ve Çıtak, bağırarak yardım istedi. Bahçede bulunan römorkun önüne düşen Deda ve Çıtak’ı, koç defalarca tosladı.

KALBİ DURDU, YENİDEN ÇALIŞTIRILDI

Yardım çığlıklarını duyan 55 yaşındaki Gülhan Başkaya, diğer komşulardan yardım istedi. Ömer Deda’nın eşi Necla Deda ve Gülhan Başkaya, koçu sopayla vurarak uzaklaştırıp, ahıra soktu. Ağır yaralanan Ömer Deda ve Fatma Çıtak, köye çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Çıtak, başına aldığı darbeler sonucu gece kurtarılamadı. Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve vücudunun büyük bölümünde morluklar Ömer Deda da yaşama tutunamadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.