7 Yıldır Kardeşinin Katilini Arıyor

7 Yıldır Kardeşinin Katilini Arıyor

7 yıldır kardeşinin katılını arayan Sezai Yılmaz katılın devlet tarafından bilindiğini savundu.

: 7 Yıl önce Gündoğdu da deniz kenarında cesedi bulunan Mehmet Yılmaz in abisi Sezai Yılmaz kardeşinin katılının bilindiğini ancak kimsenin el dokunmadığını söyledi.

    7 Ocak 2006 Yılında ortadan kaybolan ve 15 Ocak tarihinde Gündoğdu Beldesi sahil kısmında cesedi bulunan halk otobüsü şoförü Mehmet Yılmaz in hala katılı veya katilleri bulunamadı.

    Mehmet Yılmaz in abisi Sezai Yılmaz 7 yıldır mücadele verdiğini söyleyerek” kardeşim Petrol ofisinden mazot alırken kendisini arayan kişi küfürler savurdu, Kardeşim ondan sonra ortadan kayboldu, petrol ofisi güvenlik kameralarında ki görüntüler yok edildi. Cesedi bulunduktan sonra tutulan raporlar ortadan yok oldu ve o zaman ki astsubay delilleri yok etmek suçundan yargılandı ve 50 gün cezaevinde yattı çıktı, şu an hala görevinin başında, ayrıca o zaman ki Ağır ceza reisi başka ile gönderildi.  İki kişi tutuklanmıştı ve 15 gün sonra Salı verilmişlerdi” dedi.

         BAŞBAKAN TALİMAT VERDİ

Başbakan in Rize ye geldiği çeşitli tarihlerde 3 kez başbakan ile görüştüğünü söyleyen Sezai Yılmaz “ Kardeşim içki içmez ve kötü bir alışkanlığı yoktu. Birine namussuzluk yaptıysa kardeşimi hiç savunmam, öyle biri değildi. Kardeşimi kimler yok etti bilmiyorum, Başbakan ile görüşmemizde o zaman ki valilere talimat vermesine rağmen emniyet te polisler ifadeler aldılar amirleri onlara kızdı, bu işi kimler yaptı, kimleri koruyorlar. Gizli devlet mi var, o zaman susulurluk, Balyoz veya Ergenekon davaları niye, kardeşimin katılını bulana kadar mücadele edeceğim, İnsan Hakları verdiği kararda tüm deliller bizden yana ancak kimse bir şey yapmıyor” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.