4. Rize Tanıtım Günleri 2. Gün

4. Rize Tanıtım Günleri 2. Gün

Ankara da rize günleri düzenleniyor Rize’nin kültürü ,sıcak kanlı insanlı,yemekleri,ürünleri,insanının sivri zekası başkente damga vuruyor.

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde, Organizasyonu Rize Dernekler Federasyonu tarafından gerçekleştirilen, 4’uncu Rize Günlerinin ikinci gününde coşku doruğa ulaştı. Ankara’da yaşan Rizeliler ve Rize’den gelen yüzlerce her görevden ve her kesimden insanlarla birlikte, Ankaralılar ve Ankara’da ikamet eden Türkiye’nin diğer şehirlerinden binlerce kişi, Rize günlerini yaşamak için Ankara Kültür Merkezine akın ediyor.

rize Günleri İmdat sütlüoğlu hayati yazıcı Hasan Karal Halil Bakırcı çaykur Ankara Rize Günleri Tam Gaz Devam Ediyor

Çayın başkenti, başkentte sloganıyla bu yıl 4’cusu organize edilen Rize Günlerinde etkinliklerine katılan davetli ve misafirler yüzlerce çeşit kültür, sanat, yöresel ürünlerle, Rize’ye ait binlerce eser ve ürünü seyrederek, bilgi alarak, tadarak fotoğraflayarak en mutlu hatıralarla, Rize günlerinden adeta ayrılmak istemiyorlar. Dün resmi açılışı yapılan Rize günleri için AKM’de kurulan yüzlerce standın tümünü tek tek gezen, Gümrük ve Ticaret Bakanı, Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili Zelkif Kazdal, İstanbul Milletvekili İsmail Safı, Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Basa ve diğer davetliler, stantlardaki Rizeli yöneticiler ve görevliler tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı.







HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.