32 yıl sonra gelen Sürpriz Evlilik teklifi

32 yıl sonra gelen Sürpriz Evlilik teklifi

İstanbul’da 32 yıl önce eşine evlenme teklifi yapmadan evlenen Mustafa Azel Kızı ile işbirliği yapıp Kendi doğum gününde yıllar önce hayatını bileştirdiği eşi Nazmiye Azel’e sürpriz evlenme teklifi yaptı.

İstanbul’da yaşayan Mustafa ve Nazmiye Azel Çifti 32 yıl önce hayatlarını birleştirdiler. Eşine kendi doğum gününde sürpriz yapan Mustafa Azel yıllar önce yapmadığı evlilik teklifini 32 yıl sonra yaptı.  Kızı Şeyma Azel ile iş bilirliği yapan Azel eşinden habersiz evini organize etti. Evinin salonuna ‘’Benimle evlenir Misin’ yazan Mustafa Azel yıllar sonra eşinin önünce diz çöktü.  Eşi Nazmiye Azel ise , ‘’ Geç olsun güç olmasın diyerek  32 yıl sonra gelen teklife tabii evet dedi.

’BİZİM ZAMANIMIZ DA BÖYLE ŞEYLER YOKTU AMA HEP HAYAL EDİYORDUM’’

Yıllar sonra eşinden evlenme teklifi alan Nazmiye Azel çok mutlu olduğunu çok istediğini ama eşinin yapacağını hiç düşünmediğini belirterek, ‘’ Bizim evlendiğimiz zamanlarda böyle şeyler yoktu. Ben çok istiyordum ve sürekli eşime söylüyordum. Ama hiç yapacağını düşünmedim. Baba kız iş birliği yapmışlar ve böyle bir sürpriz hazırlamışlar hem de kendi doğum gününde 32 yıl sonra teklif etti ama geç olsun güç olmasın. Bu sürprize çok mutlu oldum’’ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.