Turizm İşletmecisi Destek Bekliyor

Turizm İşletmecisi Destek Bekliyor

Trabzon’un of ilçesine bağlı solaklı mesire alanında aşırı kar yağışsında dolayı meydana gelen zarar işletme sahibi Osman ALKAN’ı zor durumda bıraktı.

 Yetkililerle ile temasa geçen Alkan’a Devlet su işleri Trabzon bölge Müdürü Mahmut berber tarafından hemen ekip gönderilirken gelen ekipler Solaklı göletlinde meydana gelen tahribatı gidermeye başladı.

Mesire alanında oluşan zarar ise işletmeyi kiralayan Osman Alkan’ı bir hayli zor durumda bıraktı yapılan incelemede işletmenin zararını kendisinin karşılaması gerektiği ifade edilen Alkan bu tesis bölge turizmine hizmet ediyor ben ihale ile burasını işletiyorum meydana gelen doğal afetten dolayı oluşan zararın ilgili kurum ile birlikte giderilmesini talep ettim,şuana kadar talebime hiçbir cevap gelmedi üstelik tutunla raporda da zararın benim tarafından giderilmem istendi.

Yaklaşık 300 bin tl lik zararı kendim karşılamam söz konusu değil burası bir turizm noktası buraya yerli ve yabancı binlerce turist geliyor oluşan bu zararın sürmen orman işletme müdürlüğü veya Orman ve Su İşleri bakanlığı yetkililerinin yapacağı bir proje ile giderilmesini arzu ediyorum dedi.

Solaklı Gölet’inde Devlet su işleri bölge müdürlüğü tarafından yapılan çalışma günlerdir devam ederken şimdilerde mesire alanını ihale ile alan Osman Alkan Aşırı Kar yağışından dolayı meydana gelen zararın giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.






 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.