TRABZON'UN OF İLÇESİNDE BİR KADIN HASTANEDE MUAYENE SIRASI BEKLEYEN İKİ ÇARŞAFLI KADINA YÖNELİK HAKARETLERDE BULUNDU. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIRKEN, HAKARET EDEN KADIN HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

TRABZON'UN OF İLÇESİNDE BİR KADIN HASTANEDE MUAYENE SIRASI BEKLEYEN İKİ ÇARŞAFLI KADINA YÖNELİK HAKARETLERDE BULUNDU. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIRKEN, HAKARET EDEN KADIN HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

Trabzon'un Of ilçesinde bir kadın hastanede muayene sırası bekleyen iki çarşaflı kadına yönelik hakaretlerde bulundu.

Trabzon'un Of ilçesinde bir kadın hastanede muayene sırası bekleyen iki çarşaflı kadına yönelik hakaretlerde bulundu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, hakaret eden kadın hakkında işlem başlatıldı.

Trabzon'un Of ilçesi Devlet Hastanesi'nde poliklinik sırası bekleyen tesettürlü Merve Karamolla ve Fatma Kahveci'ye aynı yerde sıra bekleyen Z.Ö. (74) isimli bir kadın çarşaflarına yönelik hakarette bulundu. Z.Ö., "Pislikler, hayvanlar, öküzler, zırdeliler..." gibi hakaretleri peş peşe sıraladı. Saldırgan kadına çevredekiler ve görevliler engel olmaya çalıştı. O anları görüntüleyen bir hasta yakını ise Z.Ö.'ye "Saygı duyacaksın! Terbiyesiz! Ne istiyorsun bu insanlardan?" diyerek tepki gösterince hakaret eden kadın "Kes sesini, terbiyesiz sizsiniz, hayvanlar" yanıtını verdi. Çevredeki vatandaşların da tepkisine rağmen kadın hakaret etmeyi ve alay etmeyi sürdürürken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Kahveci ve Karamolla isimli kadınların şikayeti üzerine hakaret eden kadın hakkında işlem başlatıldı.

of-kadin.jpg

İlim, irfan ve alimler şehri olarak bilinen Of ilçesinde tesettürlü iki kadına hakaret eden kadına ilçe halkı tepki gösterdi. Trabzon'un Of ilçesinde yaşayan Ayşe Topçu, "Herkes nasıl isterse öyle giyebilir. Kimseye karışmamak lazım. Ne kapalı açığa karışacak, ne de açık kapalıya karışsın. Herkes kendinden sorumlu. Kötü sözlere tepki gösteriyoruz" dedi.

Doğançay Mahallesi Muhtarı Metin Çakıroğlu ise duydukları olayı tepkiyle karşıladıklarını dile getirerek, "Bu memlekette herkes dileği gibi giyer ve yaşar. Ne giydiği, ne içtiği, ne yediği kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Burası alimler ilçesidir ama o olmasa bile birinin giydiği kıyafet kimseyi ilgilendirmez. İsterse mini etekle gezer, isterse çarşafla gezer. Bu işler kimseyi bağlamaz. Esasında o tepkiyi gösterendir gerici diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kadriye Şahin isimli bir başka ilçe sakini ise "Herkes hürdür. Ne istiyorsa onu giyer. Kimse karışamaz. Ne açık giyiyorsun diye o sana karışıyor mu. O çarşaf giyiyor diye ona karışamazsın. Neresi olursa olsun kimse karışamaz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.