Trabzon’un 8 İlçesinde Eğitime Kar Engeli

Trabzon’un 8 İlçesinde Eğitime Kar Engeli

TRABZON'UN YÜKSEK VE İÇ KESİMLERİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI SONRASI DERNEKPAZARI, HAYRAT, KÖPRÜBAŞI VE TONYA İLÇELERİNİN GENELİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Trabzon'un yüksek ve iç kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası 4 ilçenin genelinde, 4 ilçenin ise bazı okullarında eğitim öğretime ve taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verildi.

Alınan bilgiye göre, 20 Mart 2025 tarihinde kar yağışı nedeniyle Dernekpazarı, Hayrat, Köprübaşı ve Tonya ilçelerinin genelinde okullar tatil edildi.

Bu ilçelerinde dışında Araklı ilçesinin Yeşilyurt, Çankaya ve Erenler İlkokulu ile Ortaokulu'nda; Çaykara ilçesinin Karaçam, Taşkıran ve Uzungöl İlkokulu ile Ortaokulu'nda; Maçka ilçesinin Başar, Konaklar ve Çatak İlkokul ile Ortaokulu'nda; Yomra ilçesinin Maden, Çamlıyurt ve Oymalıtepe İlkokulları ile Oymalı Şehit Sedat Kaplan Ortaokulu, Özdil İlkokulu ve Özdil İmam Hatip Ortaokulunda taşımalı eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.