Trabzonspor-Gaziantepspor maçının hakemi stattan çıkamadı

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının hakemi stattan çıkamadı

Hakem Çağatay Şahen ve yardımcıları, Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki hakemlere ayrılan soyunma odasında 4 saat boyunca bekledi.

Maçın son bölümlerinde tartışmalı pozisyon sonrası verdiği kararın ardından hakem Çağatay Şahan ve TFF aleyhine tezarruhatlar yapan bordo-mavili taraftarlar, VIP tribünü önünde hakem Çağatay Şahan'ın dışarı çıkmasını bekledi.

Müsabaka sonrası iki takımda stadyumdan ayrılırken hakemler ise yaşanan tepkiler nedeniyle bir süre stadyumda bekletildi. Maçın bitmesinin ardından yaklaşık uzun bir sürenin geçmesine rağmen Çağatay Şahan’ın ve yardımcılarının hakem odasında bekleyişi sürdü.

Zaman zaman emniyet güçleri ile taraftarlar arasında gerginlik yaşanırken, Taraftarların stadyumdan ayrılmaması üzerine emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı.

4 SAAT SONRA ÇIKABİLDİLER

Çağatay Şahan ve TFF aleyhine tezahuratlar yapan bordo-mavili taraftarlar VIP tribünü önünde karşılaşmanın hakemini saatlerce beklerken 4 saatlik bir beklemenin ardından hakem heyeti, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın telefonu sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu'nun verdiği talimat ile soyunma odasından geniş güvenlik önlemleri altında çıkartılarak polis aracına bindirilerek havaalanına hareket etti.

Çağatay Şahan ve yardımcılarının çıkışı sırasında ise bordo-mavili idareciler ve taraftarlar tepki büyük bir tepki gösterdi.

BAŞKAN YARDIMCISI YAKUP ASLAN

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatı verdiğini belirterek, "Başkanımız eylemin yeterliği olduğunu söyledi. Birazdan hakemler çıkacak ve farklı alanlarda hakkımızı aramaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.