Trabzon’daki Vatandaşların Korkulu Rüyası Oldular Ama Polisin Elinden Kaçamadılar

Trabzon’daki Vatandaşların Korkulu Rüyası Oldular Ama Polisin Elinden Kaçamadılar

TRABZON'DA ÇOK SAYIDA KİŞİYİ TELEFON, SOSYAL MEDYA VE İNTERNET ÜZERİNDEN DOLANDIRAN TOPLAM 14 KİŞİ MERSİN, GAZİANTEP VE BATMAN'DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ORTAK OPERASYONLA YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Trabzon'da çok sayıda kişiyi telefon, sosyal medya ve internet üzerinden dolandıran toplam 14 kişi Mersin, Gaziantep ve Batman'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "Trabzon'daki vatandaşlarımızı sosyal mecralar üzerinden, internet üzerinden veya telefon ile iletişime geçip çeşitli yöntemlerle dolandıran şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde 14 Şubat günü verilen arama, el koyma ve gözaltı kararı doğrultusunda şüpheliler F.Y. , O.F. , V.E. , B.U. , B.G. , M.T. , M.A.K.K. , M. E. adlı şahıslar Mersin ilinde, şüpheliler H.G. , E.T.T. , A.B. , V.G. Gaziantep ilinde, şüpheliler F.M. ve F.Ç. ise Batman ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüphelilerin Trabzon iline sevkleri Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünce sağlanmakta olup, şüpheliler hakkındaki adli işlemler Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülmektedir" denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.