TRABZON'DA TÜM UYARILARA RAĞMEN VATANDAŞLAR TELEFON DOLANDIRICILARININ TUZAĞINA DÜŞMEYE DEVAM EDİYORLAR. 67 YAŞINDAKİ K.P.  KENDİSİNİ TELEFONDA "KOMİSERİM" DİYEN DOLANDIRICIYA KANARAK 150 BİN TL'SİNİ KAPT

TRABZON'DA TÜM UYARILARA RAĞMEN VATANDAŞLAR TELEFON DOLANDIRICILARININ TUZAĞINA DÜŞMEYE DEVAM EDİYORLAR. 67 YAŞINDAKİ K.P. KENDİSİNİ TELEFONDA "KOMİSERİM" DİYEN DOLANDIRICIYA KANARAK 150 BİN TL'SİNİ KAPTIRDI

Trabzon'da tüm uyarılara ve bilgilendirmelere rağmen vatandaşlar telefon dolandırıcılarının tuzağına düşmeye devam ediyorlar.

Trabzon'da tüm uyarılara ve bilgilendirmelere rağmen vatandaşlar telefon dolandırıcılarının tuzağına düşmeye devam ediyorlar. Son olarak şehirde 67 yaşındaki k.p.  kendisini telefonda "Komiserim" diyen dolandırıcıya kanarak 150 bin TL'sini kaptırdı.

Alınan bilgiye göre, K.P. (67) telefonla kendisini komiser olarak tanıtan dolandırıcının yönlendirmeleri sonucunda hesabından 150 bin TL'yi şüphelinin hesabına yolladı. Daha sonra aynı kişiyi telefonla arayan K.P. ulaşım sağlayamayınca dolandırıldığını anlayarak polis karakoluna başvurdu. Polis ekipleri şahsın tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.