Trabzon’da Dolandırıcılara Büyük Darbe

Trabzon’da Dolandırıcılara Büyük Darbe

TRABZON’DA DOLANDIRICILARA BÜYÜK DARBE. ÇOK SAYIDA KİŞİYİ TELEFON, SOSYAL MEDYA VE İNTERNET ÜZERİNDEN DOLANDIRDIKLARI GEREKÇESİYLE YAKALANARAK ADLİYEYE SEVK EDİLEN 16 KİŞİDEN 10'U TUTUKLANARAK CEZAEVİNDE GÖNDERİLDİ

Trabzon'da çok sayıda kişiyi telefon, sosyal medya ve internet üzerinden dolandırdıkları gerekçesiyle yakalanarak adliyeye sevk edilen 16 kişiden 10'u tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Alınan bilgiye göre, vatandaşlarla sosyal medya, internet ve telefon üzerinden ile iletişime geçip çeşitli yöntemlerle dolandıran şüpheliler hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde 14 Şubat günü Mersin, Gaziantep ve Batman'da yakalanarak gözaltına alınan toplam 16 kişi yakalanarak Trabzon'a getirildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadeleri sonrasında söz konusu kişiler Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden M.T. , M.A.K.K. , H.G. , E.T.T. , F.M. ve F.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.B. , B.G. , B.U. , F.Y. , O.F. , M.E. , V.G. , V.E. , A.T. ve T.K. adlı şahıslar ise "dolandırıcılık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.