TRABZON’DA A.Ç.  İSİMLİ KADIN İNTERNET ORTAMINDA EV KİRALAMAK İÇİN BİR EMLAKÇIYLA ANLAŞTI.EMLAKÇI KOMİSYONU VE BİR KİRA BEDELİ OLARAK TOPLAM 30 BİN TL GÖNDERDİĞİ KİŞİYE ULAŞAMAYINCA DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

TRABZON’DA A.Ç. İSİMLİ KADIN İNTERNET ORTAMINDA EV KİRALAMAK İÇİN BİR EMLAKÇIYLA ANLAŞTI.EMLAKÇI KOMİSYONU VE BİR KİRA BEDELİ OLARAK TOPLAM 30 BİN TL GÖNDERDİĞİ KİŞİYE ULAŞAMAYINCA DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir kişi internet ortamında anlaşarak 30 bin lira para yolladığı kişi tarafından dolandırıldı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir kişi internet ortamında anlaşarak 30 bin lira para yolladığı kişi tarafından dolandırıldı.

Olay ilçenin Fatih mahallesinde yaşandı. A.Ç. (37) isimli kadın internet ortamında ev kiralamak için iletişime geçtiği şahısla depozito, emlakçı komisyonu ve bir kira bedeli olarak toplam 30 bin TL karşılığında anlaştı. Anlaştığı şahsın hesabına parayı çıkartan A.Ç., şahısla tekrar irtibata geçmek istediğinde ulaşamadı. Bunun üzerine dolandırıldığını anlayan A.Ç. polise giderek şikayetçi olurken, olayla ilgili inceleme sürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.