TRABZON KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KAŞÜSTÜ KAMPÜSÜ'NDE 5 AYDIR ALERJİ KİT'İ YOK. VATANDAŞLAR MAĞDUR

TRABZON KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KAŞÜSTÜ KAMPÜSÜ'NDE 5 AYDIR ALERJİ KİT'İ YOK. VATANDAŞLAR MAĞDUR

TRABZON KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KAŞÜSTÜ KAMPÜSÜ'NDE 5 AYDIR ALERJİ KİT'İ 5 AYDIR YOK. VATANDAŞLAR MAĞDUR

Rize'de yaşayan Beyzanur Yazıcılar, 20 Aralık 2023 tarihinde Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cildiye Polikliniği'nde alerji testi yaptırma ihtiyacıyla karşılaştı.

Ancak Rize'de bu testi gerçekleştirecek bir İmmünoloji Polikliniği olmadığı için doktoru tarafından Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirildi. MHRS üzerinden alınan randevuyla 5 gün sonrasına test için hazırlıklarını tamamlayan Yazıcılar, 25 Aralık 2023 tarihinde randevusuna gitmek üzere hastaneye gittiğinde şok bir bilgi ile karşılaştı.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü'ne vardığında, randevu saatine yakın bir zamanda alerji testlerinin uzun süredir yapılmadığı ve kit eksikliği nedeniyle 5 aydır gerçekleştirilemediği belirtildi.

Hastane personeli, durumu ilaç firmasına bağlayarak "Keşke gelmeden önce arasaydınız" ifadesiyle bilgi verdi. Beyzanur Yazıcılar, yaşadığı bu beklenmedik durum nedeniyle mağdur olduğunu ifade etti.

Bu olayın ardından, hastaneye randevu alınan bir birimdeki testlerin durumu konusunda doğrudan bilgi alma zorluğu nedeniyle Beyzanur Yazıcılar ve benzer durumdaki vatandaşlar, bu tip bilgi eksikliklerinin önüne geçilmesi için daha etkili bir iletişim sistemi talep ediyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.