Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü  Fettahoğlu, “Ortak Akılla Hareket Edeceğiz”

Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü Fettahoğlu, “Ortak Akılla Hareket Edeceğiz”

İlçe Milli Eğitim Müdürler toplantısında konuşan Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, karşılıklı hoşgörü ve anlayışı içinde ortak akıllla hareket edeceklerini söyledi.

Valilik A Toplantı Salonu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile ilk toplantısını gerçekleştiren Müdür Burak Fettahoğlu, “Tüm kurumlarımızla karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde ortak akılla hareket ederek, ilimizin eğitim çıtasını daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum”dedi. 
Trabzon’a hizmet etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirten Müdür Fettahoğlu, “Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle 17.12.2021 tarihinde Trabzon İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunuyorum. Her şeyden önce köklü tarihi ve kültürü, eşsiz tabiatı, verimli toprakları ve güçlü insanıyla ülkemizin kadim şehri Trabzon'a hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyor; bizlere böylesine değerli bir vazifeyi emanet eden Sayın Millî Eğitim Bakanımıza şükranlarımı arz ediyorum.”dedi. 

trabzon-muduru-12.jpg
TRABZON’U HEB BİRLİKTE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Müdür Fettahoğlu konuşmasında, “Ülkemizin göz bebeği, medeniyetimizin mukaddes değerlerinin taşıyıcısı, her köşesine aşina olduğum, yakinen bildiğim Trabzon'un eğitim yöneticisi olmak; görevimi siz kıymetli yönetici, öğretmen ve hemşehrilerim ile yürütmek; benim için bir gurur ve onur vesilesidir. Meslek hayatım boyunca öğretmen ve yönetici görevleriyle eğitimin her kademesinde hizmet üretmeye çalışan, bunu hayatının merkezinde konumlandıran bir eğitim neferi olarak Trabzon'umuzu, daha önceden var olan birikimlerin ve başarıların üzerine inşa ederek çağdaş bir anlayışla daha ileriye taşıyacak; bu konuda geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar bırakabilmek adına bütün gücümüzle mücadele edeceğiz.” dedi. 

trabzon-muduru-13.jpg
MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ÜLKÜMÜZDÜR
Tüm kurumlarımızla karşılıklı hoşgörü ve anlayış içinde ortak akılla hareket edeceklerini vurgulayan Müdür Fettahoğlu, “ Hep birlikte işbirğli ile ilimizin eğitim çıtasını daha yukarılara taşıyacağımıza inanıyorum. Bizler için çok kıymetli olan bu yolda amacımıza ulaşmamız elbette siz değerli öğretmenlerimizin gayreti sayesinde mümkün olacaktır. Bu konuda meslektaşlarımdan her birinin aynı şuurda ve azimde olduğuna da inancım tamdır. Trabzon'un dört bir yanında görev yapan değerli öğretmen arkadaşlarımın, beni bir amirden ziyade bir meslektaş olarak görmelerini istirham ediyorum. Bugünden itibaren Trabzon'da eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüz de makamımız da sonuna kadar açıktır. Bu yolda; mesai duygusu tanımadan, ilmi rehber, irfanı ilke edinerek aziz milletimize layıkıyla hizmet etmek en büyük ülkümüz olacaktır.”şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.