Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Eşi Ölümden Döndü

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile Eşi Ölümden Döndü

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş (46) ve eşi Fatma yavaş (42) Kırıkkale’de geçirdikleri trafik kazası sonucu yaralandı.

Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın kullandığı 61 EF 054 özel otomobili ile Kırıkkale Kırşehir yolu 10. kilometrede yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.
Meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilden sağ olarak kurtulan emniyet müdürü ve eşi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikeleri bulunmayan Emniyet Müdürü ve eşinin tedavisi halen sürüyor.
Kaza haberini alan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaza ile ilgili açıklama yapan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, "Emniyet Müdürümüz ve eşine tüm tıbbi uygulamalar yapılarak müşahede altına alındı. Şükürler olsun durumları gayet iyi. Biraz daha genel durumları takip edilecek. Kaza muhtemelen yağışlı hava nedeniyle olmuş olabilir" şeklinde konuştu.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.