Taraftar Havalimanında İsyan Etti

Taraftar Havalimanında İsyan Etti

Bursaspor'a 3-2 mağlup olan Trabzonsporu Trabzon Havalimanında karşılayan öfkeli taraftar "Formaları çıkarın çıplak oynayın" tezahüratlarıyla futbolcuları ve yönetimi yuhaladı

Dün Akşam Bursaspor'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'u Trabzon Havalimanında karşılayan 100'ü aşkın taraftar yönetimi istifaya çağırdı, futbolcuları yuhaladı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak aleyhinde de sürekli tezahürat yapan taraftara polis müdahele etti. Bursa deplasmanında yediği birbirinden sürpriz gollerle taraftarı hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'u Trabzon Havalimanında yüzü aşkın taraftar karşıladı.

Trabzonsporlu yöneticilere "Hırsızlar" diye bağıran Trabzonspor taraftarı, futbolculara ise "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar, formanızı çıkarın çıplak oynayın, siz otobüse layık değilsiniz minibüse binin" tezahüratlarıyla karşıladılar. Trabzonsporlu bir futbolcunun bu tezahüratları kameraya çekmesi ise taraftarı çileden çıkardı. "Siz gidip yatacaksınız ama biz uyuyamayacağız" diyen öfkeli taraftar takım otobüsüne yumurta atıp futbolcuları yuhaladı.



Tezahüratlar esnasında Trabzonspor otobüsüne lazer tuttuğu gerekçesiyle bir taraftar "Elinde alet var" denilerek polisler tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş lazer tuttuğu gerekçesiyle gözaltına alınan bu taraftarı yanına çağırarak kendi aracıyla evine bıraktı.  Alkışlar eşliğinde takımı protesto eden taraftarlar olaysız bir şekilde

Trabzon Havalimanından ayrıldı. Futbolcularda takım otobüsü ile tesislere gittikten sonra bazıları özel araçları ile evlerinin yolunu tuttu. Trabzonsporlu yöneticilerin ise oldukça moralsiz olduğu gözlendi.









Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.