Salgın Tedbirleri Hatırlatıldı, Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Salgın Tedbirleri Hatırlatıldı, Ücretsiz Maske Dağıtıldı

Trabzon Tabip Odası tarafından, kentin birçok noktasında stant açarak, koronavirüs tedbirlerine dikkat çekildi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıldı.

Trabzon Tabip Odası'nca, koronavirüs salgınından tedbirlere uyum noktasında farkındalık yaratmak için kentte yoğunluk yaşanan Uzunsokak ve Kahramanmaraş Caddesi'nde stant açarak, ücretsiz maske dağıtımında bulundu. Salgınla mücadelede "temizlik, maske, mesafe" kurallarının hatırlatıldığı ve "Tedbir sizden sağlık bizden, birlikte yeneceğiz" uyarı yazısının yer aldığı stantta; vatandaşlar dağıtılan maskelere yoğun ilgi gösterdi.


"Salgının Üstesinden Gelmeyi Hedefliyoruz"
Trabzon Tabip Odası Başkanı Kibar Yaşar Güven, "Trabzon Tabip Odası adına, son zamanlarda artmış olan korona hasta sayısı nedeniyle böyle bir karar aldık. Özelliklede sokaklarda maskesiz gezen insanları görmemizde bu etkinliği yapmamızda etkili oldu. Amacımız insanlara maskeyi takmasını özendirmek. Tedbir sizde, sağlık bizden sloganıyla, temizlik, maske ve mesafeyi koruyarak, salgının üstesinden gelmeyi hedefliyoruz" dedi


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.