Öğrenciler, 'Okulumuzu Çok Özledik'

Öğrenciler, 'Okulumuzu Çok Özledik'

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Kaymakamı Tolgan Toğan, okulların başlamasıyla birlikte sahada sürdürdüğü Kovid-19 denetimlerini okullarda da sürdürmeye devam ediyor.

Beraberinde Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürü Numan Turan ile birlikte Akyazı ve Yeşilova İlkokulu ve Ortaokulunda Kovid-19 Tedbirleri İle İlgili İncelemelerde Bulundu.

Gittiği okullarda sınıf ziyaretlerine büyük önem veren Kaymakam Toğan, Yeşiltepe İlkokulunda olduğu gibi Akyazı ve Yeşilova İlkokul ve Ortaokulunda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ev mi yoksa okul mu daha rahat? Sorularını öğrencilere yönelten Kaymakam Toğan, öğrencilerin, “Okulu ve arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi çok özledik, okul daha rahat, hatta bahçede arkadaşlarımızla oynamayı da çok özledik” şeklinde konuştular.

Kaymakam Toğan, Kovid-19 tedbirleri ile ilgili öğrencilere hitaben, “Görüyorum ki maska, mesafe ve hijyen konusunda son derece dikkatli davranıyorsunuz. İnşallah sizin bu gayretinizle, bu bilinçle bu virüsü yeneceğiz” dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmen odasında öğretmenleri ziyaret eden Kaymakam Toğan, öğretmenlerin maske, mesafe ve hijyen konusunda daha hassas davranmalarını istedi.

Müdür Şükür Köse, Kaymakam Tolga Toğan’a eğitim-öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.