OF DEVLET HASTANESİNE ÖNEMLİ BÜYÜK BAĞIŞ

OF DEVLET HASTANESİNE ÖNEMLİ BÜYÜK BAĞIŞ

Trabzon’u Of İlçesinde korona virüsten dolayı hayatını kaybeden Servet Holoğlu’nun vasiyetini ailesi gerçekleştirdi. Holoğlu ailesi hayatını kaybeden yakınları için Of İlçe Devlet hastanesine donanımlı ambulans bağışladı.

Of İlçesi Kıyıcık mahallesinde 3 ay önce vefat eden merhum Servet Holoğlu’nun vasiyeti üzerine büyük bir duyarlılık gösteren ailesi onun adına Of Devlet Hastanesine son model ve en son teknoloji ile donatılmış yeni bir ambulans bağışladı.

Bağışla ilgili açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL;“Yeni bir ambulansı hastanemize bağışlayan Merhum Servet Holoğulu’na Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Geride kalan vefalı ve duyarlı ailesinden de Allah razı olsun. Kendilerine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bağışlanan ambulansımız son model olup içi her türlü üst düzey teknoloji ile donatılmıştır. Hastanemiz bünyesinde hizmet verecek olan ambulansımız yöre halkımızın her türlü acil sağlık ihtiyacında görevde olacaktır. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan yeni hastanemizin de önemli bir ihtiyacını da karşılayacaktır. Bu yönü ile belki de bağış bazında yapılabilecek en güzel ve en hayırlı bağış olduğunu düşünüyoruz. İnşallah; bu ambulansımıza ihtiyaç duyulacak acil durumlar ve hastalarımız hiç olmaz. Ancak, ihtiyaç olduğu anda da ekiplerimiz ile tüm vatandaşlarımızın Sağlık hizmetinde olacağını bildirmek isteriz” dedi.

Sözlerine devam eden Dr.Uysal, son olarak; “Holoğulu ailesine yaptıkları bu hayırlı ve önemli bağıştan dolayı tekrar teşekkür eder, bu anlamlı bağışın hayır işlemede hep önde olmuş Of İlçemizdeki vatandaşlarımıza da örnek olmasını diliyoruz. Yeni ambulansımızın İlçemize ve bölgemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.