OF BELEDİYE BAŞKANI SALİM SALİH SARIALİOĞLU CHP'Lİ GENEL BAŞKAN ÖZEL'E SERT TEPKİ ! GİTSİN ŞEHİT ANNELERİMİZİN ELİNİ ÖPSÜN

OF BELEDİYE BAŞKANI SALİM SALİH SARIALİOĞLU CHP'Lİ GENEL BAŞKAN ÖZEL'E SERT TEPKİ ! GİTSİN ŞEHİT ANNELERİMİZİN ELİNİ ÖPSÜN

Başkan Sarıalioğlu'ndan CHP'li Genel Başkan Özel'e Sert Tepki!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gerçekleştirilen AK Parti temayül yoklaması sonrasında flaş açıklamalarda bulundu.

AK Parti Trabzon'da temayül heyecanı yaşandı. Beşirli Spor Salonu'nda düzenlenen temayül yoklaması sonrasında konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e sert açıklamalarda bulundu.

GİTSİN ŞEHİT ANNELERİMİZİN ELİNİ ÖPSÜN

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamalarda, ''Bu vesileyle bir siyasi partinin Genel Başkanını eleştirmek istiyorum. Gidip birilerinin elini öpeceğine gitsin Diyarbakır'daki şehit annelerimizin elini öpsün'' diyerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert bir dille tepkide bulundu.

GAZZE'DEKİ KATLİAMA KARŞI TÜM DÜNYA SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Başkan Sarıalioğlu Temayül Yoklaması sonrası yaptığı açıklamaların devamında ise, "Bu yıl inşallah Türkiye yüzyılı olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız en son Almanya'da İsrail terörünü lanetlerken, bir taraftan da dünyadaki sessizliği lanetlemiş oldu. Bugün Gazze'de yapılan bu katliamlar, bütün dünyanın gözü önünde yapılmasına rağmen, kimse ağzını açamıyor" ifadelerini paylaştı.

BU YIL TÜRKİYE YÜZYILI OLACAK

''İnşallah bu yıl Türkiye yüzyılı olacak. Bu temayülünde bu noktada hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz Of olarak buradayız ve görevimizi yaptık. Her yıl olduğu gibi, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yolumuza son gaz devam edeceğiz.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.