Müdür Şükür Köse’den Özel Eğitim Öğrencilerine Anlamlı Ziyaret

Müdür Şükür Köse’den Özel Eğitim Öğrencilerine Anlamlı Ziyaret

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla ilçemizde bulunan Özel Eğitim Okullarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İlyas Tiryakioğlu, Ahmet Özdemir ile birlikte Trabzon Rehberlik Araştırma Merkezi, Karadeniz Özel Eğitim Meslek Lisesi, Gazipaşa Özel Eğitim Okulu, Çamlık İşitme Engelliler Okulu ve Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Müdür Şükür Köse, idareci, öğretmen fikir alış verişinde bulundu. Sınıfları ziyaret eden Müdür Şükür Köse, özel öğrencilerle yakından ilgilenerek durumları hakkında öğretmenlerinden bilgiler aldı.

Müdür Şükür Köse, "Devletimizin büyük destekleri ile Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından özel çocuklarımız için açılan resmi ve özel eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri ve evde bakım hizmetinin hayata geçirilmesi binlerce ailenin mutluluğuna vesile olmuştur. Zihinsel engelli, özel öğrenme güçlüğü çeken engelli bireylere yönelik önemli hizmetler sunan Trabzon Rehberlik Araştırma Merkezi, Karadeniz Özel Eğitim Meslek Lisesi, Gazipaşa Özel Eğitim Okulu, Çamlık İşitme Engelliler Okulu ve Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.”dedi.  


Trabzon Rehberlik Araştırma Merkezi ve tüm özel eğitim okul müdürleri, Müdür Şükür Köse’ye ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkürlerini sundular.
sukur-1.jpg

sukur-2.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.