Maçka’da Oyun Sandığı Mest Etti

Maçka’da Oyun Sandığı Mest Etti

Kaymakam Selim Çomaklı ile birlikte oyun sandığı verilen çocukları ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, öğrencilerin gösterdikleri performan karşısında son derece mutlu olduklarını söyledi.

“Benim Oyun Sandığım” adlı proje kapsamında Maçka’da 24 çocuğa oyun sandığı ulaştırıltığını belirten Müdür Yaşar Adıgüzel; “ 
İçerisinde çocukların yeteneklerine ve becerilerine katkı sağlayacak pek çok oyun ve etkinlik materyali bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanlığı ile UNICEF arasında yapılan proje kapsamında okul öncesi eğitime erişemeyen uzak mahallelerde oturan 5 yaş grubu çocuklara oyun sandığı hazırlanmıştı. Bizler de Maçka Kaymakamımız Sayın Selim Çomaklı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Şenol Çavuş ve Okul Öncesi Öğretmeni Ayşe Eroğlu  daha önce oyun sandığı teslim edilen  çocuklardan Muhammet Yıldız’ı  ziyaret ettik. Ziyaret esnasında bu projenin ne kadar faydalı olduğu küçük Muhammet’in gösterdiği performans bizleri son derece mutlu etti.”dedi. 

macka-1.jpg
İlçe Kaymakamı Sayın Çomaklı, çocuklarla oyun oynadıktan sonra geleceğimizin teminatı çocuklara devlet olarak elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, 4.sınıfta okuyan abla Nisanur’a tablet hediye etti. Okuma yazmaya geçen küçük Muhammet öğrendiği şarkılarla Kaymakam Çomaklı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel’i mist etti.
Kaymakam Selim Çomaklı, sıcak diyalogların ardından çocuklara sarılıp  hediyeler verdi. Ardından hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

macka-12.jpg

macka-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.