Kaymakam Tolga Toğan, Ortahisar’da Kovid-19 Aşı Çadırlarını Denetledi

Kaymakam Tolga Toğan, Ortahisar’da Kovid-19 Aşı Çadırlarını Denetledi

Ortahisar’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılama çalışması kapsamında kentin işlek noktalarına kurulan çadırları denetleyen Kaymakam Tolga Toğan, normalleşmede aşının çok önemli olduğunu belirterek, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

 Sağlık Bakanlığınca ülke genelinde 18 yaş ve üzerindekilerin aşılanması kararı alınmasının ardından, Ortahisar Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından kentin birçok noktasında mobil aşılama merkezi oluşturuldu. Ortahisar Kaymakamlığı ile Ortahisar Belediyesi ortak alanda  açılan çadırı gezen Kaymakam Tolga Toğan, İlçe Sağlık Müdür V. Dr. Abdullah Güleç’ten bilgi aldı.


Kaymakam Toğan, vatandaşların aşıya daha kolay ulaşabilmesi için Meydan Parkı Alanına, Forum Alışveriş merkezine, Trabzon Havalimanına ve Ortahisar Kaymakamlık Binası önüne Covid-19 aşı çadırı kurulduğunu belirterek, “Vatandaşlarımıza, aşıya erişim konusunda kolaylık sağladık.”dedi. Bir an önce normalleşme sürecine geçiş sağlamada aşının çok etkin ve önemli olduğunu belirten Kaymakam Toğan, “Vatandaşlarımızın vakit kaybetmeden sağlık tesislerinde ve aşı uygulama çadırlarında Covid-19 aşılarını mutlaka yaptırmalıdırlar. Bu süreçte kahramanca, fedakarca çalışan İlçe Sağlık ekiplerimizi tebrik ediyorum”şeklinde konuştu. 

covid-cadiri-orthisar-1.jpg

covid-cadiri-orthisar-12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.