Kaymakam Tolga Toğan, “Kanser Hastalarına Moral Hepimizin Görevidir”

Kaymakam Tolga Toğan, “Kanser Hastalarına Moral Hepimizin Görevidir”

Kaymakam Tolga Toğan, her yıl 1- 7 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kanser Haftası’ dolayısıyla Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaymakamı Tolga Toğan beraberinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte 1- 7 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kanser Haftası’ dolayısıyla Ortahisar Belediye Salonunda Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Serginin hastalara büyük bir moral olduğunu belirten Kaymakam Toğan, "Resim özel yetenek gerektiren bir alan ve burada 80 kanser hastası tarafından yapılan çok güzel resimler. Herkesin gelip kanser hastalarının yaptığı bu güzel sergiyi gezmesini istiyorum. Hastaların moral yönünden desteklenmesi bizim için ayrı bir görevdir. " dedi.

Gençlik Merkezinde eğitim gören kanser hastası 80 kanser hastası tarafından yapılan resimleri tek tek inceleyen Kaymakam Toğan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Haliloğlu ve öğrencilerden sergilenen resimlerle ilgili bilgi aldı. Derya Haliloğlu ve öğrencilerini tebrik eden kaymakam Toğan, başta sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

Öğretmen Derya Haliloğlu, serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Tolga Toğan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Sergimizi onurlandırarak bizlere büyük bir moral verdiniz. Sizlere tüm hastalarımız adına şükranlarımı sunuyorum”dedi. 
trabzon-sergi-1.jpg

trabzon-sergi-12.jpg

trabzon-sergi-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.