Kaymakam Tolga Toğan, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Ziyaret Etti

Kaymakam Tolga Toğan, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Ziyaret Etti

Trabzon Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerini Ziyaret Etti.

Kaymakam Tolga Toğan, beraberindeki Ortahisar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Fatma Meydan Aktaş, İlçe Müftüsü Selami Bağcı ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında,  15 Temmuz’da şehit olan İhsan Yıldız’ın babası Fazlı Yıldız’ı Trabzon Köşk Huzurevinde, yine 15 Temmuzda Feto Terör Örgütünün hain darbe girişimi esnasında yaralanan Gazi Harun Öztürk’ü evinde ziyaret etti.  
Kaymakam Tolga Toğan, ilk olarak 15 Temmuz 2016’daki ihanet girişimi sırasında İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde darbecilerin açtığı ateş sonucu şehit olan İhsan Yıldız’ın babası Fazlı Yıldız’ı Trabzon Köşk Huzurevinde ziyaret etti. Kaymakam Tolga Toğan FETÖ’nun hain işgal girişimi sırasında gözünü kırpmadan, cesaretle tank, top ve tüfeğin karşısında canlarını feda eden evladınız Şehit kardeşimiz İhsan Yıldız başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”dedi. 
Buradaki ziyaretin ardından Kaymakam Tolga Toğan ve beraberindeki heyetle, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde darbecilerin açtığı ateş sonucu iki bacak ve karın bölgesinden yaralanan 15 Temmuz Gazisi Harun Öztürk’ü ziyaret etti. Kaymakam Toğan, 15 Temmuz Gazisi Harun Öztürk’le sohbet ederek, gösterdikleri üstün cesaret ve kahramanlıktan dolayı bir kez daha teşekkür etti.

kaymakam-tolga-togan-1.jpg
Gazi Harun Öztürk, o karanlık gecede İstanbul'da yaşanılanları anlattı. Kaymakam Toğan ve heyetin ziyaretlerinden duygulanan Gazi Öztürk, “İyi ki bu devletin gazisiyim, iyi ki bu bayrağın gazisiyim. Ziyaretlerinizden dolayı onur ve gurur duydum.”dedi. 

kaymakam-tolga-togan-12.jpg
Gösterdikleri cesaret ve kahramanlıktan dolayı 15 Temmuz Gazisi Harun Öztürk’e şükranlarını ifade eden Kaymakam Toğan, “O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa çıkarak o karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin şahsında tüm gazilerimize teşekkür ediyorum. Gösterdiğiniz cesaret ve kahramanlıktan dolayı devlet ve millet olarak sizlere minnettarız”şeklinde konuştu. 

kaymakam-tolga-togan-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.