Hacıosmanoğlu: AK Parti mitingine neden mi gittim

Hacıosmanoğlu: AK Parti mitingine neden mi gittim

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kazlıçeşme'deki mitinge neden katıldığını açıkladı.

Mitingde adı anons edilen, podyuma çıkarak miting alanındaki kalabalığı selamlayan başkanın bu davranışı, camia içinde de tepkilere neden oldu.
"HER KONUDA MÜCADELE EDECEĞİZ"

Eleştirileri yanıtlayan Hacıosmanoğlu, "Mitinge katılmamız duruşumuzdan bir şey kaybettirmez. Trabzonspor'un haklarını her zaman savunuruz. Bedel ödenecekse de her bedeli öderiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece şike konusunda değil, her konuda kulübümüz için sonuna kadar mücadelemi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"EŞİM VE YEĞENİM BAŞÖRTÜSÜ MAĞDURUYDU"

"Herkes düşüncesine göre tavrını ortaya koymalıdır" diyen Hacıosmanoğlu, mitinge neden katıldığını bu cümlelerle dile getirdi:

"Benim gidiş sebebim, Gezi Parkı'ndaki eylemlerle ilgili değildir. Herkes Gezi Parkı'nda eylem yapabilir. Ben, başörtüsü mağduruyum. Geniş bir ailem var. 12 kardeşim, 150'nin üzerinde yeğenim var. Ablamın kızı, üniversitede okurken ilk 3 sene çok başarılıydı ama 4. sınıfta başını açmadığı için mezun olamadı. Eşim de mimarlık kazandığı halde okuyamadı. Ben bu konuda mağdur taraftan biri olarak tavrımı göstermek istedim ve o yüzden oraya gittim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.