Eşini Dönmeye İkna Edemeyince Dehşet Saçtı: 3 Yaralı

Eşini Dönmeye İkna Edemeyince Dehşet Saçtı: 3 Yaralı

Trabzon'da, boşanma davası açıp babasının evine yerleşen eşini dönmeye ikna edemeyen 35 yaşındaki A.A., dehşet saçtı.

 Trabzon'da, boşanma davası açıp babasının evine yerleşen eşini dönmeye ikna edemeyen 35 yaşındaki A.A., dehşet saçtı. A.A., eşi 30 yaşındaki Gülsüm A., kızı 13 yaşındaki Dilara A. ve kayınpederi 52 yaşındaki Hulusi Alp'i tabancayla vurarak yaraladı.

Olay saat 05.30 sıralarında Değirmendere Mahallesi Kıvılcım Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek üzere evden çıkan Gülsüm Açin, kapıyı açtığında karşısında, boşanma davası süren ve hakkında 'evden uzaklaştırma' kararı olan eşi A.A.'yı gördü. Barışmak isteyen A.A., eşini eve dönmeye ikna etmeye çalıştı, davadan vazgeçmesini istedi. Eşini tersleyen Gülsüm A., tekrar eve girdi. Eşinin ardından kayınpederinin evine giren A.A., ruhsatsız tabancayla önce eşi Gülsüm A.'yı, ardından da müdahale etmek isteyen kayınpederi Hulusi Alp'i, son olarak da kızı Dilara A.'yı vurup yaraladı. A.A., olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Dilara A., dizini sıyıran kurşunun yarası tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kasık ve bacaklarına 3 kurşun isabet eden Hulusi Alp ile göğsünden aldığı tek kurşunla ağır yaralanan Gülsüm A.'nın tedavileri ise sürüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.