Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müdür Fettahoğlu’nu Asaletini Onayladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müdür Fettahoğlu’nu Asaletini Onayladı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, yaklaşık 4 aydır vekâleten yürüttüğü İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
17 Aralık 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığında Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevini yürütürken Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilen Hüseyin Burak Fettahoğlu, bu göreve asaleten atandı.
Trabzon’a atandığı ilk günden beri saha çalışmalarının yanı sıra mütevazi kişiliği ile öğrenci, öğretmen ve veliler ile sivil toplum kuruluşların gönlünde taht kuran Müdür Fettahoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 26 Nisan 2022 tarihinde yayımlanan Kararname ile bu göreve asaleten atanması Trabzon’da memnuniyetle karşılandı.  

fettahoglu1.jpg

BURAK FETTAHOĞLU KİMDİR?
2002’de 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alanından mezun oldu. Erzincan Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
2002-2008 yılları arasında öğretmenlik, 2008-2014 yılları arasında farklı okul ve kurumlarda yöneticilik görevlerinde bulundu. 2014-2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, 2017-2021 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu.
17.12. 2021 tarihi itibariyle Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 26 Nisan 2022 tarihinde bu göreve asaleten atandı.
Evli ve üç çocuk babasıdır.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.