Bürokrasi Bu Kez Hentbol’u Vurdu…

Bürokrasi Bu Kez Hentbol’u Vurdu…

İşgüzar personel Hentbolseverleri üzdü.

 27 Ekim Pazar günü Trabzon’da oynanan Trabzon Tütünspor - Göztepe 1.lig erkekler hentbol maçı Trabzon Gençlik Spor Şube Müdürü B.Ö.’nun kaprisleri yüzünden naklen yayınlanamadı. Günler öncesinden duyurusu yapılan maç yayını için Beşikdüzü İlçe Kapalı Spor Salonuna giden Çay Tv Canlı yayın ekibi yayın hazırlıkları için salona gitti fakat içeri alınmadı. Yapılan görüşmede salona neden alınmadıklarını öğrenmeye çalışan yayın ekibine, Şube Müdürü B.Ö nün verdiği talimatla salona girişinize izin veremiyoruz denildi. Gerekçenin ne olduğu konusunu öğrenmeye çalışan Çay Tv ekibine verilen cevap ise salon yayın ücreti yatırılmadı oldu. Söz konusu maçı izlemek için ekran başına geçen hentbolsverler, B.Ö’nun tutumu nedeniyle canlı yayın keyfinden mahrum kaldılar.

İYİ NİYETTEN YOKSUN BİR DAVRANIŞ…

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Çay Televizyonu Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır 4 yıldır Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Liglerinde maç yayını yapıyoruz, hentbolseverlerle mükemmel bir iletişim içerisindeyiz fakat 27 Ekim tarihinde ki buluşmamızı bir yöneticinin kişisel kaprisleri engellemiştir. 4 yıl içinde onlarca ilden maç yayını yaptık fakat ilk kez bu hafta böyle bir olay yaşıyoruz dedi. Beşikdüzü Spor Salonuna alınmamalarını çok garipsediklerini belirten Hasan Yavuz Bakır sanırım şube müdürünün özel bir kastı vardı, maç yayını için salon ücretinin yatırılmadığını öne sürdü, ekibimizde 150 TL olan ücreti Beşikdüzü’nde ki salon yetkililerine evrak karşılığı teslim edelim, yeter ki maç yayını kesintiye uğramasın teklifi yaptı fakat şube müdürü ikna edilemedi.

PAZAR GÜNÜ ÜCRET TALEBİ KASITLIYDI…

Ardından Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü’nden yardım talep edildi lakin bahse konu şube müdürü, sayın il müdürü devreye girdi fakat şube müdürü asla imzalamam diyerek anlamsız tavrını sürdürmeye devam etti. Pazar günü yayın ücretini yatırıp dekont getirin denilmesinin iyi niyetli bir davranış olmadığını ifade eden Hasan Yavuz Bakır bahse konu ücret 150 TL civarında. 4 yıl içinde onlarca ayrı salonda yapılan yayınlarda talep edilmeyen ücreti Pazar günü istemek yayını yapmayın demek anlamına gelir, üstelik ücreti size teslim edelim maç kesintiye uğramasın teklifimizi reddetmek de bir diğer art niyet göstergesi.

ŞUBE MÜDÜRÜ MAÇ OYNANSIN İSTEMEDİ

Gerek Trabzon Tütünspor ve Göztepe kulüpleri gerekse Hentbolseverlerin beklentileri doğrultusunda maçın yayınlanması için ciddi girişimlerde bulunduklarını ifade eden Hasan Yavuz Bakır ilgililer bize; ‘arkadaşlar maç yayını için salonu kiralama ücretini yatırmalısınız, belli ki bir terslik olmuş, biz size güveniyoruz, Pazartesi günü ücreti yatırmanız şart’ diyebilseydi bugün binlerce kişinin yaşadığı hayal kırıklığı ortaya çıkmazdı, sonuç olarak bu olayın içerisinde maalesef kasıt olduğu düşüncesindeyiz dedi. Bakır açıklamasını; ilgili şube müdürü görevini yaparken acaba hiçbir zaman inisiyatif almadı mı, bundan sonra bizzat takipçi olacağız diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.