Boztepe İlkokulu Avrupa’da Trabzon’u 7 Proje İle Temsil Ediyor

Boztepe İlkokulu Avrupa’da Trabzon’u 7 Proje İle Temsil Ediyor

Boztepe İlkokulu olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Avrupa Komisyonu e Twinning platformunda 7 proje ile temsil ederek büyük bir başarıya imza attı.

Boztepe  İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden renkli projeler, Ukrayna, Romanya, İtalya, Portekiz, Polonya, Tunus, Arnavutluk ve Hırvatistan,Litvanya ,Azerbaycan’dan katılan öğretmen ve öğrencilerle ortaklaşa yürütülüyor.

Platformda, “The Tenth Planet”, “Tell Me Your Dream” ve “A.T.A. is Love (Art,Technology,Animal is Love)” projelerinde de Sebahat Karabulu 3-C sınıfı . “Tell Me Your  Dream”, “Oynayan Sesler” , “Masalımın Sesi” , “Çocukça Edebiyat” projelerinde Seyhan Demirci Özer 1-A sınıfı ,  olarak temsil ediyor.

Boztepe  İlkokulu Müdürü Abdullah Akın Şen yaptığı açıklamada, okulunun Avrupa Komisyonu Öğrenme Programı kapsamında yürütülen 7 projede 10 Avrupa ülkesi ile birlikte yer almasının Trabzon adına gurur verici bir başarı olduğunu belirterek, “ Ayrıca bu yıl Okulumuz  European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında  farkındalık  oluşturan  eSafety Bronze Label( Güvenli İnternet Bronz Etiket)almaya hak kazanmıştır. eTwinning Okulu olma gururunu yaşadık.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen eTwinning platformuna okulumuz 7 proje ile katılıyor. Projeler öğrencilerimizin öğrenme deneyimlerine büyük katkı sağlıyor. Çocuklarımız değişik ülkelerden öğrencilerle bir araya geliyor. İşbirlikçi çalışmalar yaparak deneyim kazanıyor, hem de farklı kültürle danışma fırsatı buluyorlar. Ayrıca pandemi nedeniyle zorunlu olarak okuldan uzak kalan öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlamış oluyoruz. Projelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren öğretmen arkadaşlarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize okulumuzu  en iyi şekilde temsil ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

boz-tepe-ilkokul-1.jpg

boz-tepe-ilkokul-12.jpg

boz-tepe-ilkokul-13.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.