Başbakan, Ayasofya'yı ve Akyazı Stadını Havadan Teftiş Etti

Başbakan, Ayasofya'yı ve Akyazı Stadını Havadan Teftiş Etti

Başbakan Erdoğan, 5 günlük Rize gezisini tamamlayarak Ankara'ya gitmek üzere helikopterle geldiği Trabzon'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 5 günlük Rize gezisini tamamlayarak Ankara'ya gitmek üzere helikopterle geldiği Trabzon'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.


HAVADAN TEFTİŞ ETTİ

Başbakanlığa ait 'OBA' isimli helikopterle Rize'den gelişinde ilk olarak Akyazı Stadı Projesi için tamamlanan dolgu alanını havadan inceleyen Erdoğan, ardından bir süre önce ibadete açılan Ayasofya Müzesi çevresinde yapılan çalışmaları da havadan inceledikten sonra helikopterle Trabzon Havalimanı'na indi. Buradan Trabzonspor Tesisleri'ne geçen Erdoğan, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcularla görüştü. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.



KIZI Ayasofya CAMİSİ'Nİ GEZDİ

Trabzon Havaalanı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Abdül Celil Öz ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun karşıladığı Başbakan Erdoğan, burada bir süre görüşmelerde bulundu. Daha sonra Trabzonspor Tesisleri'ne giden Başbakan Erdoğan, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ve yöneticilerle görüştü. Erdoğan'ın Trabzonspor ziyareti sırasında kızı Sümeyye Erdoğan da Ayasofya Camisi'ne gidip gezdi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın, Danimarka Başbakanı Thorning Schmidt ile de Mısır ve Suriye konularında bir telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.