AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, "Başka Şehirler de Demiryolunu Konuşabilir"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, "Başka Şehirler de Demiryolunu Konuşabilir"

"Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çay TV ekranlarında Halil İbrahim İleli'nin hazırlayıp sunduğu "Trabzon'da Gündem" programına konuk olan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'da gerçekleşen yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Revi şehrimize 33 milyar TL'lik yatırım yapıldığını belirterek "Yapılacak yatırımlardan biri şehir hastanesi. vatandaşlarımız bize söylüyor hala şehir hastanesi yapılmadı hala şehir hastanesini konuşuyoruz. biz şehir hastanesinin yerinin belirlenmesinde biraz zaman kaybı yaşadık. sonuçta bu şehrin en büyük problemi arazi temini. şuanda TOKİ 500 konut üretecek Trabzon merkezde fakat biz hala yerini belirleyemedik. Yani arazi yönünden biraz sıkıntılarımız var. Şu anda şehir hastanesinin yerini belirledik Akyazı stadının yanında yapacağız" dedi.


"Başkasının Alanına Girmeye Gerek Yok"
Erzincan-Trabzon demiryolunun 5 milyar dolarlık bir proje olduğunu ifade eden Revi, demiryolunun geçeceği güzergah konusunda ise "Demiryoluyla ilgili son bir aydır epey bir konuşuldu. Demiryoluyla ilgili çalışma 10-11 yıldır devam ediyor. Onunla ilgilide fizibilite proje çalışmaları yapıldı. Bizim Trabzon olarak konuştuğumuz güzergah var. Burada söz verdiğimiz bir güzergah var. Bizi bu güzergah ilgilendirir. Diğer taraftan başka güzergahlar da başka şehirler de demiryolunu konuşabilir. O kısmı bizi çok konuşacağımız bir konu değil. Başkasının alanına da girmeye gerek yok" dedi.

Revi, sözlerine şöyle devam etti:
"Yeni bir havalimanının yapılması yönünde bir gayretimiz var. Pistle ilgili iyileştirmeler yapıldı. Diğer taraftan yatırım adası, heyecan veren bir yatırım. Onunla ilgili de önemli bir mesafe alındı."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.