Zenginal; Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni yeneceğiz

Zenginal; Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni yeneceğiz

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni yenerek aradaki puan farkını azaltmak istiyoruz"

Ardrdeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü  Ömer Faruk Zenginal, yarın deplasmanda karşılaşacakları Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni yenerek, aradaki puan farkını azaltmak istediklerini söyledi.

Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 8 haftasında aldıkları 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada olduklarını anımsatarak, "Hedefimiz ligi ilk 3 içerisinde bitirmek. Ligin zor ve uzun bir maraton olduğunu biliyoruz. Bunun için daha özverili şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İlk yarının son maçında galibiyetle sahadan ayrılmak istediklerini ifade eden Zenginal, şunları kaydetti:

"Yoğun maç trafiğinde oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Önemli oyuncularımızdan yoksun çıkacağımız ilk yarının son maçında, Ankara Yenimahalle Belediyesi'ni yenerek aradaki puan farkını azaltmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Takım olarak bazı eksiklerimiz olduğunun farkındayız. Bunları devre arasında tamamlayıp, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Takıma yapacağımız takviyelerle, ikinci devre yolumuza kayıpsız devam etmeliyiz." - Rize


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.