Yılmaz Vural Kefil Olmuştu! Yollar Ayrıldı...

Yılmaz Vural Kefil Olmuştu! Yollar Ayrıldı...

Teknik direktör Yüksel Yelkenci ile yollarını ayırdıktan sonra İstanbul'da Yılmaz Vural ile bir görüşme yapan ve deneyimli teknik adamın kefil olduğu Hamdi Demirtaş, Çayelispor'da başarılı olamadı ve yollar ayrıldı..

Yeşil Beyazlı ekipte Yüksel Yelkenci’den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hamdi Demirtaş yaklaşık 2 ay geçmeden takımdan ayrılma kararı aldı. Ayrılık kararıyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Hamdi Demirtaş, “Yaşanan maddi sorunlar sonrasında verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle görevi bıraktım. Bu sorunları birçok kez yönetime sunmamıza karşın sorunlar çözülmedi” dedi.

ÇAYELİSPOR’DA NELER OLUYOR

Sezon başında Yüksel Yelkenci ile lige başlayan Çayelispor, 3. Hafta sonrasında alınan 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonrasında ani bir karar ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 4. Haftada oynanan Zağnosspor maçı öncesi takımın başına Hamdi Demirtaş getirildi. 2 aya yakın bir süredir takımın başında kalan Demritaş, Araklı Karaderespor maçı öncesi yeşil beyazlı ekipten ayrıldı. Demirtaş, Çayelispor ile çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 te mağlubiyet yaşadı.

TAKIM YAZICI’YA EMANET

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Araklı Karaderespor maçına yardımcı antrenör İsmail Yazıcı yönetimine çıkan Çayelipor,  devre arasına kadar takımı Yazıcı yürüteceği belirtildi. Yeşil beyazlı ekipte yeni ve kaliteli bir hoca ile anlaşmak için çalışmalara başlandığı öğrenildi.

Öte yandan Çayelispor’da yaşanan sorunlar sadece teknik ekipte olmadığı futbolcularda da rahatsızlıklar yaşandığı öğrenildi. Bazı futbolcularla devre arasında yollar ayrılacağı konuşuluyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.