Yeni Başkan yeni hocayı açıkladı

Yeni Başkan yeni hocayı açıkladı

Trabzonspor'un yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu basın toplantısı düzenledi. Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un başına Mustafa Reşit Akçay'ın geleceğini belirtti. Öte yandan Ç.Rizespor Rıza Çalımbay ile anlaşamaması durumunda Reşit Akçay'a teklif götüreceği söylenmişti.

eni Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bugün Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi; ''Bu kutsal görevi genel kurul bize verdikten sonra karşı karşıyayız. Trabzonspor'un başkanı konuşmaz icraat yapar Trabzonspor'un menfaatleri doğrultuusunda herkesle iletişim için de bu camiaya hizmet etmek istiyoruz. Öncelikle Trabzonspor sevdalılarına hizmet edeceğiz. sınır tanımadan. Trabzonsporluların türk futbolunu temizleme adına bir görevi vardsır. burada da hizmet edeceğiz. evet futbol bir eğlencedir. Temiz futbol isteyen tüm paydaşların emek hırsızları ile mücadele etmek zorundadır. Girdiğimiz  bu yolda allah yar ve yardımcımız olsun. uzun soluklu bir mücadele olacak ben ibanıyorumki türk futnolunun içinde namuslu insanlar yoktur. onlar karar verecekler 3 temmuz sürecinde önümüzde temiz türk futbolu adına bir yol vardı bunu kapatmaya çalıştılar. Medyanında bunda payı vardır. bundan sonra medyada bir sınav olacak. Hırsızların mı yoksa temiz insanların yanındamı olacaklar bunun sınavını verecekler. Trabzonspor Başkanlığı kutsaldır ve örnek almalıdır. Trabzonspor başkanı gündemi belirlkemelidir. vcanlı yaıın tekliflerini geri çavirdiğimizde bu yanlış anlaşılmasın. Trabzonspor'un 67. kongresi herkese hayırlı olsun.''

Başkan Hacıosmanoğlu sorulan bir soru üzerine mazbata töreninin yarın saat 11:00'de yapılarak görevi devralacaklarını söyledi.

TRABZONSPOR'UN BAŞINA AKÇAY GELECEK

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un başına Mustafa Reşit Akçay'ın geleceğini belirterek, ''Mustafa Hoca çalışmalara başlamıştır. 1461 Trabzon'da nasıl büyük işler yaptıysa Trabzonspor'da da o denli büyük işler yapacaktır'' dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.