Ya DEMİR'i Eriteceğiz Ya KAR-DEMİR Gibi Eriyeceğiz

Ya DEMİR'i Eriteceğiz Ya KAR-DEMİR Gibi Eriyeceğiz

Süper Ligde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Ç.Rizespor, bu akşam bu özleme ya Karabük'te son verecek ya da ligdeki düşüşünü sürdürerek erimeye ve kan kaybetmeye

 İlk 5 haftada 4 galibiyet,1 mağlubiyetle ligin zirvesinde yer alan Ç.Rizespor daha sonra oynadığı maçlarda galibiyete hasret kaldı. 11. Hafta karşılaşmasında Karadeniz'in diğer ucundaki Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacak Yeşil Mavililer, ligde son galibiyetini 5. Haftada evindeki maçta Bursaspor’u 2-1 mağlup ederek almıştı. Temsilcimiz bu karşılaşmadan sonra oynadığı 5 maçın 3’ünden beraberlikle 2’sinden ise sahadan boynu bükük ayrılarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Karabük önünde şanssızlığını kırmak isteyen Atmacalar, Demir’i evinde eriterek 5 haftadır üzdüğü Yeşil Mavilileri yeniden sevindirmek istiyor.




Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak.
5 oyuncu yok

Yeşil-mavili ekipte sakatlığı bulunan Florin Cernat, Sercan Kaya, Kağan Söylemezgiller, Leonard Kweuke ve Hakan Hacıbektaşoğlu kadroda yer almadı. Sezer Özmen ve Cenk Ahmet, sakat olmalarına rağmen Karabük’e götürüldü. Teknik adam Rıza Çalımbay, A2 takımından da Nevzat Bilen’i kadroya dahil etti.

MUHTEMEL ONBİRLER

K.KARABÜKSPOR: Waterman İshak Yiğit Mabıala Erkan Uğur Hakan Akpala Sow İlhan Lualua

Ç. RİZESPOR: Serkan Koray Viera Oboabona Sezer Kıvanç Sylvestre Eren Ali Adnan Tevfik Uche


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.