Varsa yoksa Said Husejinovic

Varsa yoksa Said Husejinovic

Rizespor, forvet transferinde önceliği Bosnalı golcü oyuncuya verdi.

Yılan hikayesine dönen forvet transferine alternatif arayan Rizespor, çalışmaları hızlandırdı.

Birkaç gün içinde Bosna Hersek’in Sarajevo takımından Said Husejinovic’den olumlu ya da olumsuz bir cevap alacak olan Yeşil-Mavililer yurt dışında arayışlarını sürdürüyor.

Rizespor Mısır’ın Zamalek takımından 26 yaşındaki Razak Omıtoyossı ile de görüşmelere başladı. Milli takımının da oyuncusu olan Razak, geçen sezon 14 maçta 7 gol attı. Razak Omıtoyossı’nun Sivasspor’unda transfer listesinde olduğu ancak beklemeye aldığı öğrenildi.

GERARD’DA GÜNDEMDE
Forvet transferinde ağırlığı Bosnalı Said Husejinovic’e veren Rizespor, bu oyuncunun menajeri olan ve daha önce Türkiye’de futbol oynamış olan Elvir Boliç ile temaslarını sürdürüyor. Son teklifini veren ve beklemeye çekilen Rizespor, bu transferi olumlu bir şekilde sonlandırmak amacında. 

Sarajevo’nın 350 bin Euro bonservis bedeli istediği golcü oyuncu için Rizespor’un 250 bin Euro verdiği bildirildi. Yeşil-Mavililer’in listesindeki golcü adaylarından biri de Denizlispor’dan ayrılan Gerard Gohou’du.

Bu oyuncuyla da transfer görüşmesi yapılıp beklemeye alınmıştı. Rizespor öncelikle Engin Korukır’ın çok istediği Said Husejinovic’i transfer etmek istiyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.