UEFA yine Burak Yılmaz'ı seçti

UEFA yine Burak Yılmaz'ı seçti

Burak Yılmaz, UEFA tarafından maçın en başarılı oyuncusu seçildi.

Galatasaray'ın Braga'yı 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde adını bir üst tura yazdırmasında büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz, UEFA tarafından Portekiz'deki maçın en başarılı oyuncusu seçildi.

6 MAÇTA 6 GOL

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Braga maçında gol atan Burak Yılmaz bir rekora daha imzasını attı. Sarı-kırmızılı ekibin oynadığı 6 maçta 6 gol atan Burak bu alan yeni rekorun da sahibi oldu.

TUNCAY VE HAKAN'IN REKORUNU KIRDI

Şampiyonlar Ligi gruplarından Türk takımları adına bir sezonda en çok gol atan oyuncular bundan önce Tuncay Şanlı ve Hakan Şükür olmuştu. 2004/05 sezonunda Tuncay Şanlı 6 maçta 5 gol atmış, 2003/04 sezonunda Hakan Şükür de yine 6 maçta 5 gol atmıştı.


Burak Yılmaz attığı 6 goller birlikte Türk takımları arasında Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan oyuncu oldu.

İKİNCİ KEZ MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ

UEFA'nın resmi internet sitesinden ilan edilen bilgide, otoritelerden 7.0 ve maç sırasında siteden oy verenlerin 7.1'lik oyuyla Yılmaz, maçın en başarılı oyuncusu seçildi. Braga maçında 1-0 geriye düşen Galatasaray'ın beraberlik golünü atan Burak, böylece Cluj maçının ardından ikinci kez maçın adamı seçilmeyi başardı. Golcü oyuncu ayrıca Şampiyonlar Ligi'ndeki gol krallığında da kaydettiği 6 golle zirveye oynamaya devam ediyor...


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.