Uche Trabzon yolunda

Uche Trabzon yolunda

Şenol Güneş istedi, Sadri Şener kolları sıvadı. Başkan, Kalu Uche için Kasımpaşa yöneticileriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelecek, teklifini yapacak. İstanbul ekibinin kapıyı 3 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

Ligin ilk yarısının bitmesinin ardından Trabzonspor’da transfer çalışmaları tam gaz başladı. Şenol Güneş, yönetimden ilk olarak bir golcü almasını istedi, hedefi de belirledi: Kalu Uche! Güneş, basın toplantılarında sarf ettiği sözlerde, Marc Janko’nun kendi isteği dışında alındığını ima etmişti. Bu durumdan rahatsız olan yönetim, bu kez sadece Şenol Güneş’in açık bir şekilde belirttiği oyuncuları alacak. Bu nedenle Sadri Şener, Güneş’in Uche’yi istemesi sonrasında kolları sıvadı. Başkan, önümüzdeki günlerde İstanbul’da Kasımpaşa yöneticileriyle bir araya gelecek. Lacivert-Beyazlılar, bu sezon 18 maçta 10 golü bulunan yıldız forveti kolay kolay bırakma niyetinde değil.

Uche’yi Güneş ikna edecek

Sadri Şener’in resmi teklif yapmasının ardından Kasımpaşa’nın pazarlıklar için kapıyı 3 milyon Euro’dan açması ve aynı zamanda takasla oyuncu istemesi bekleniyor. Teknik direktör Şota’nın, Alanzinho’yu çok beğendiği kaydedildi. Bu nedenle Kasımpaşa yönetimi, pazarlıklarda Sambacı’nın ismini de gündeme getirebilir. Sadri Şener eğer pazarlıklarda anlaşma sağlarsa, devreye Şenol Güneş girecek. İstanbul’da mutlu olan Uche’yi, deneyimli çalıştırıcı ikna edecek.
fanatik

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.