U23 TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇAYKURSPOR'LU GÜREŞÇİYİ ALİM ALTIN'LA ÖDÜLLENDİRDİ

U23 TÜRKİYE ŞAMPİYONU ÇAYKURSPOR'LU GÜREŞÇİYİ ALİM ALTIN'LA ÖDÜLLENDİRDİ

Çaykurspor Güreş Kulübü sporcusu Mustafa Olgun, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı, aynı zamanda Çaykurspor Kulübü Başkanı olan Yusuf Ziya ALİM tarafından makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Geçen hafta Kayseri İlinde yapılan; U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında 97 kg. ’da Şampiyon olan Çaykurspor Güreş Kulübü sporcusu Mustafa Olgun, Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı, aynı zamanda Çaykurspor Kulübü Başkanı olan Yusuf Ziya ALİM tarafından makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Kayseri Şeker Fabrikaları iş birliğiyle; 06-09 Ocak 2022 tarihleri arasında Kayseri ilinde gerçekleşen, U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası stilinde 97 kg. Şampiyonu olan, Çaykurporlu güreşçi Mustafa Olgun’u makamında kabul ederek kutlayan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Öncelikle başta ata sporumuz güreş olmak üzere, kulüp olarak elde etmiş olduğumuz şampiyonluklar, madalyalar ve kupaların başarısı çayımızdan gelmektedir. Bölge ekonomimizin ve Rize’mizin hayatı olan çayımız, her zaman söylediğim gibi damalarımızda akan kanımız gibidir. Yıllarca bölgemizde birçok sportif branşta sporcularımızın elde etmiş olduğumu başarılarının antrenörlerinin başarısının yanında,  bir başka başarı faktörü de çaydan gelmektedir. Çayımız olmasaydı bu başarılar çok zor olurdu. Çaykurspor kulübümüzde 5 ayrı branşta Türk sporuna profesyonel lisanslı sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Bu branşlarımızın içerisinde en önemli başarıları ata sporumuz güreşte elde etmekteyiz. Güreşin geçmişinde Olimpiyat ve Avrupa şampiyonları çıkararak, Türk güreş gibi tarihine geçmiş olan, Çaykurspor Güreş Kulübümüz bundan sonra da, ülkemize, Rize’mize ve teşekkülümüze yeni Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları kazandırmaya devam edecektir. Bunun en önemli ispatı bir kaç yıldır ülkemizin değişik şehirlerinde yapılan müsabakalarda güreşçilerimizin elde etmiş oldukları çok sayıda şampiyonluklar göstermektedir. Kulübümüze kilosunda Türkiye birinciliği kazandıran Mustafa Olgun kardeşimizi, Antrenörlerini ve ailesini tebrik ediyorum. Ve kendisinden, gelecek aylarda İtalya’da yapılacak olan uluslararası müsabakalarda, Ülkemiz ve kulübümüz adına altın madalya kazanmayı bekliyoruz inşallah. ” dedi. 
Şampiyon güreşçisini altın ve plaketle ödüllendiren, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı ALİM’in sporcusu kabul ziyaretine,  Çaykur Genel Müdür Yardımcıları ve YK Üyeleri Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu, Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir Biberoğlu, Çaykurspor Kulübü Güreş Antrenörü Rüstem Koyuncu ve Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı’da hazır bulundular.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.