Tütüneker: Kötüyken Puan Aldık Mutluyuz

Tütüneker: Kötüyken Puan Aldık Mutluyuz

Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Ç.Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Çok iyi oynamadığımız maçta bir puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin son 3 haftasında ikinci kez bir büyük takımla karşılaştıklarını belirterek, "Bizim açımızdan puan almak güzel bir şey. Açıkçası oyundan memnun değilim. İkinci yarı çok yaslandık" diye konuştu.

Ç.Rizespor'un daha cesaretli oynamayı öğrenmesi gerektiğini ifade eden Tütüneker, şunları söyledi: "Sezon içerisinde takıma geldim. Bunu çalışmak için çok fırsatımız olmadı. Bunu hemen bozamıyorsunuz. Çok iyi oynamadığımız maçta bir puan aldığımız için mutluyuz. Beşiktaş ligin en agresif takımlarından birisi. Bizim de birkaç pozisyonumuz var. Bir puanla mutlu değil miyiz, evet mutluyuz diyebiliriz. Ama ileriki haftalarda daha iyi oynamalıyız. Kalan 9 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.  Oyuna sonradan aldığımız Lualua, henüz tam hazır değil. Bu oyuncu bize gelecek maçlarda gerekli. O yüzden tam iyileşene kadar onu riske atmayacağız” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic ile maç içerisinde tartışmasına ilişkin ise Tütüneker, şu ifadeleri kullandı: "İlk penaltıyı görmedim, ikincisinde el vardı. Pozisyonları daha seyretmedim. Maç içerisinde ise Bilic ile tartışmamız oldu. Bilic devamlı hakeme bir şey yapınca ben de hakeme bir şey söyledim. Bana bakınca 'ben de söylüyorum' dedim. O kendisine birşey söylediğimi düşündü sanırım. Nasıl hakeme bir şey söylüyorsa ben de aynı şekilde söyledim. 'Kusura bakmasın' yanlış anlaşıldıysam. Her zaman 'hakem hakem' olmaz. Her faulde, her şeyde hakemin üstüne şey yapmak doğru değil. O hataları zaman zaman biz de yapıyoruz. Ondan dolayı küçük bir tartışma oldu. Benim açımdan bu konu böyle.

Ç.Rizesporlu oyuncu Oboabona ise, "Bu maçtan galip ayrılabilirdik. Ama olmadı, bir puan için sevinçliyiz" dedi.

Ç.Rizesporlu bir diğer oyuncu Ali Adnan da kazanmak istediklerini ama 1 puanla döndüklerinden de mutlu olduklarını ifade etti.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Verilen penaltılar konusunda konuşmayacağını kaydeden Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Oyuncularımın performansından memnunum. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bir puandan fazlasını hak etmiştik. Ama olmadı. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu yarışa devam ettiğimiz sürece karşılaşmaları maç maç düşüneceğiz. Her geçen hafta daha iyi oynuyoruz. Maçlara sıkı çalışarak hazırlanıyoruz. Oyunumuzu her maç geliştiriyoruz. Bu akşam için sadece skordan memnun değilim. Oyuna iyi başladık. Tamamen üstündük. İkinci yarıda rakip hiçbir şey yapmadı. Verilmeyen golümüz var. Her şeyi denedik. İki gol atan Mustafa ile maç öncesi görüştüm. Gol sıkıntısı olmadığını ve iyi oyuncu olduğunu söyledim. Bu akşam hem iyi oynadı, hem de iki gol attı. Takımın genelinde mücadeleden memnunum” diye konuştu.

Beşiktaşlı oyuncu Franco ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, “Rize iyi bir takım, iyi bir takıma karşı oynadık. Maça iyi başladık, golü de bulduk. İki penaltı ile oyun düzenimiz bozuldu. İkinci yarıya da iyi başladık. Yine golü bulduk ama üçüncü gol gelmedi. Bir puana razı olduk” şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Motta, maçı şöyle değerlendirdi: “Maç çok hızlı bir karşılaşma oldu. İlk golü biz bulduk. İki penaltı kazandı rakibimiz. Bir penaltı çok tartışmalıydı. Bütün arkadaşlarım penaltı olmadığını söyledi. Biz ikinci yarıda beraberliği yakaladık, ama galibiyet golünü bulamadık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.