Türkiye'ye Hayat Veren Adam: Islambek Kuat

Türkiye'ye Hayat Veren Adam: Islambek Kuat

Letonya deplasmanında Kazakistan'ın tek golünü atan Islambek Kuat, Türkiye'nin EURO 2016'ya direkt gitmesinde başrolü oynadı ve futbolseverlerin takdirini kazandı.

 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri A Grubu'nda Hollanda, Çek Cumhuriyeti ile Letonya'da kendi sahasında Kazakistan ile karşılaştı.

GALİBİYET GOLÜ ISLAMBEK'TEN
Hollanda, Çek Cumhuriyeti'ne 3-1 yenildi. Milli Takımımız'ın en iyi üçüncü olması için kazanması gereken Kazakistan, Letonya deplasmanında 1-0'lık zafere ulaştı. Mücadelede Kazakistan'a galibiyeti getiren golü 65. dakikada Islambek Kuat attı.
SÜPER LİG VE DÜNYA LİGLERİNDEN MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE'YE HAYAT VEREN ADAM

Kazakistan'ın galibiyet golünü atan Kuat İslambek, Türk futbolseverler tarafından yere göğe sığdırılamadı. Özellike sosyal medyada büyük yankı uyandıran İslambek'in golü gerek fotoğraflarla gerek sözlü mesajlarla çok konuşuldu. Türkiye'ye hayat veren adam olarak ilan edilen İslambek, Milli Takım'ın EURO 2016'ya gitmesinde başrolü oynadı diyebiliriz.

Attığı golle Türkiye'nin Fransa'ya direk gitmesini sağlayan Islambek Kuat için sosyal medyada "Osmanlı evladı, bu ülke seni unutmayacak" yorumları yaptı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.