Transferleri Yerinde Yaptık

Transferleri Yerinde Yaptık

Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, kendisinin istemediğim hiçbir oyuncuyu almadıklarını belirtirken, "kimse merak etmesin bize yararlı olmayacak bir oyuncu almadık" dedi.

Hujeyinovic’i İstiyoruz
Tecrübeli teknik adam, 1-2  transfer daha yapacaklarının altını çizerek şunları söyledi: “Gündemde olan oyuncu Hujeyinovic’i CD ‘lerden izledim. Buda yetmedi yardımcı hocama görev verdim o da yerinde bu oyuncuyu izleyerek olumlu rapor verdi. Biz bir futbolcuya talip olduk mu , hemen diğer takımlar araya giriyor. Bosnalı oyuncu için süper ligden bile talip çıktı, bu oyuncu için görüşmelerimiz devam ediyor, en kısa zamanda transfer komitemiz bu transferi bitireceğini inanıyorum “dedi.
 
İlyas Şansını Yitirdi
Ç.Rizespor teknik direktörü Engin Korukır, İlyas çakmak için Erzurum kampına koşa koşa gelmesi gerekirdi derken, bu futbolcunun hata yaptığını karşısında çocukspor olmadığını belirtirken, yönetim kurulunun tekrardan kendisine sorduğunu, kendisinin de bu oyuncuyu istemediğini belirtti.


Zeqiri Yolcu
Bir başka kadroya düşünmediği oyuncu olan Zegiri için Erzurum ve Bolu kampı arasında 1000 kilometrelik bir fark olduğunu belirten Korukır, bu oyuncu ile de yollarını ayıracaklarını ifade etti.

90 Dakika Hucum Yapacağız
Önümüzde ki sezon kesinlikle ofansif bir futbol oynatacağını söyleyen Korukır, benim sistemimde sağ ve sol bekler çok önemli. Aldığımız bek oyuncular ofansif oyuncu . 90 Dakika sahada hücumu düşünen bir takım yaratacağız. Bu beklerle tempolu , çabuk oyuna çıkan bir oyun mantalitesi içinde olacaklarını, bunun risklerini olduğunu, hayatta riske girmeden hiçbir şey elde edilmeyeceğini futbolunda risk olduğunu söyledi.

Oyun Düzeni 4-2-1-3
Rize’ye Jose Mourınho’da gelse taraftarı memnun etmeyeceğini söyleyen Korukır, geçen sezon bir tek son maç olan Akhisar maçında dolduğunu, dolayısıyla taraftarın haklı olduğunu kendi ekibinin sürekli kazanarak seyirciyi statta çekeceğini savundu. Bu sezon 4-2-1-3 düzeninde oyun düzeni içinde olacaklarını belirten Korukır, lig’de hiçbir takımın fazla ön plana çıkmadığını, şampiyonluğa oynayan takımlar içinde en büyük adayın kendi takımı Ç.Rizespor olduğunu söyledi.
Çekilen fikstür gereği ilk 3 hafta oynayacakları G.BŞB, A.Demirspor ve Tavşanlı Linyit maçlarında firesiz geçeceklerini söyleyen Korukır, sadece geçen yılki kadrosunu koruyan Adanaspor’un bir adım önde olduğunu ifade etti.
Deneyimli hoca son olarak alt yapıdan gelen oyuncularda gereken ışığı gördüğünü bu oyunculara çok güvendiğini belirterek, kim koşuyor, kimin yeteneği varsa o oynayacak. Ben formayı vermiyorum, forma orda asılı duracak, kim iyi ise isme bakmam, hak kimse onu oynatırım dedi.

 
Rizespor İftarda Basınla Buluştu
Ç.Rizespor kulübü iftarda basın mensuplarını ağırladı.
Mehmet Cengiz tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine yönetim kurulu üyelerinden Muharrem Kasap, Cengiz Mataracı, Mustafa Baltacı , Erdal Hoşver, Sadullah Köse  ve sportif direktör Oğuz Aydın bulunurken, iftar yemeği ardından   A takımdan sorumlu yönetici Mustafa Baltacı kısa bir konuşma yaparak Ç.Rizespor’u bu sene hak ettiği yer olan Süper lige çıkarmak istediklerini söyledi ve yemeğe katılanlara teşekkür etti.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.