Trabzonspor'un Yıldızı Batista Mendy: "Avrupa Kupaları Hedefimiz, Rüyam Manchester City ve Real Madrid"

Trabzonspor'un Yıldızı Batista Mendy: "Avrupa Kupaları Hedefimiz, Rüyam Manchester City ve Real Madrid"

TRABZONSPOR'UN 24 YAŞINDAKİ ORTA SAHA OYUNCUSU BATİSTA MENDY, BU SEZON AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI HEDEFLEDİKLERİNİ BELİRTEREK, GELECEK YILLARDA İSE MANCHESTER CİTY VE REAL MADRİD'DE OYNAMA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Trabzonspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Batista Mendy, kulübün dergisine verdiği röportajda gelecek hedeflerini ve kariyerine dair düşüncelerini paylaştı. Trabzonspor'da mutlu olduğunu ifade eden Mendy, özellikle kulüp içindeki pozitif atmosferin kendisini mutlu ettiğini vurguladı. Bu sezonun hedefinin takımlarıyla Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirten genç oyuncu, "İnanıyorum ki her açıdan daha iyi günler bizi bekliyor" dedi.

Sahada savaşan ve takımına her şeyini veren bir oyuncu olduğunu söyleyen Mendy, özellikle top kazanma ve geçişlerdeki yeteneği ile takımına katkı sağlamaya odaklandığını belirtti. Kendisinin zaman içinde konsantrasyon sorununu çözdüğünü ifade eden Mendy, ayrıca kafa vuruşlarını daha da geliştirmek için çalıştığını dile getirdi.

Hatalı hakem kararlarının oyuncuların motivasyonunu düşürdüğünü belirten Mendy, "Eğer gücüm olsaydı değiştireceğim şey, hatalı hakem kararları olurdu. Bu konu özellikle maç içinde oyuncuları kötü duruma düşürüyor, yanlış kararlar konsantrasyonunu düşürebiliyor" diye konuştu.

Batista Mendy, gelecek yıllarda hayalini gerçekleştirmek istediği kulüplerin Manchester City ve Real Madrid olduğunu açıkladı. Kendisine takılan lakap olan "Batista Boom"u açıklayan Mendy, çocukken aldığı bu takma adın şu anda takım içinde "BM" olarak kullanıldığını sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.