Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri

Trabzonspor'da Mustafa Denizli sesleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık seçimini kazandığı takdirde Mustafa Denizli'yi takımın başına getirecek.

Trabzonspor'da Şota'nın görevine son verilmesinden sonra camia içinde yeni teknik direktörün kim olacağı konusu tartışılmaya başlandı...
BAŞKANLIK SEÇİMİNE BAĞLI

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ekim ayının son haftasında İstanbul'da Mustafa Denizli'ye teklif götürdüğü kaydedildi.

Kongrede aday olacağını Mustafa Denizli'ye anlatan Hacıosmanoğlu, "Hocam kongreyi kazanırsam, takımın başında seni görmeyi istiyorum" diyerek 1.5 yıllık anlaşma önerdi.
SEÇİLİRSENİZ GELİRİM

Teklife net yanıt vermeyen Mustafa Denizli'nin, "Takımın başında bir hoca varken böyle bir teklife yanıt vermem. Başkan seçilirseniz gelirim." dedi.

Başkan da, "Hocam kongreyi kazanırsam değişimler yapacağım" yanıtını verdi.

Hacıosmanoğlu'nun kongreyi kazanması halinde prensipte anlaştığı Mustafa Denizli'ye takımı teklif teslim edeceği öğrenildi.

Bu arada görevine son verilen Şota ile Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın Denizli'ye yapılan bu tekliften haberlerinin olduğu da kaydedildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.