Trabzonspor’da fenerbahçe başkanı aziz yıldırım’a tepkiler sürüyor

Trabzonspor’da fenerbahçe başkanı aziz yıldırım’a tepkiler sürüyor

Trabzonspor divan kurulu başkanı ali özbak ve bordo mavili eski futbolcular fenerbahçe başkanı aziz yıldırım’ın “trabzonspor’u 4. Büyük ben yaptım” açıklamalarına tepki gösterdiler

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak ve Bordo Mavili eski futbolcular bugün öğle saatlerinde Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde bir araya gelerek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın mahkemede yaptığı “Trabzonspor’u ben 4. büyük yaptım” açıklamalarına tepki gösterdiler.
"Futbolda Şike" kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'ın önceki gün mahkemede, "Trabzonspor'u 4. büyük ben yaptım" açıklamasına tepki gösteren Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, yaptığı açıklamada, "26.06.2012 Salı günü mahkemede çapraz sorguda sorulan sorulara yeterli cevap bulamayan Sayın Aziz Yıldırım birden bire Trabzonspor'u 4. büyük ben yaptım demesi, sayın Yıldırım’ın bir kulübün nasıl büyük olduğu konusunda haberi olmadığını göstermiştir. Tam 48 saattir bizim arşiv ve müzemizin kaynaklarını ve belgelerini inceledik. Vallahi hiç bir arşiv ve müze bilgisinde sizin ne isminiz ne de cisminizi göremedik! Hatta 1976 yılında sizin futbol sektöründe neresinde olduğunuzu da bulamadık. Artık neredeydiniz kim bilir? Yoksa siz Ali Kemal miydiniz da gol kralımız Necmi Perekli'ye o golleri attırıyordunuz. Bizler bunları neden göremedik yoksa bizler başka bir dünyadamıydık sayın Aziz Yıldırım. Sizin yaptığınız bu talihsiz konuşmayı kınıyoruz. Trabzonspor'un büyüklüğü tamamen kollektif bir iştir. Şuan itibariyle bizlerde dahil olmak üzere hiç kimse ‘Trabzonspor'u ben büyük yaptım’ diyemez. Bu hiç kimsenin haddine değildir" ifadelerini kullandı.
Trabzonsporlu eski futbolculardan İlyas Akçay Trabzonspor'un büyüklüğüne kimsenin leke süremeyeceğini ifade ederek, "Trabzonspor'un Türk futbolunda gelmiş olduğu yer ve onu buraya getiren yer bellidir. Anlımız açık başımız diktir. Bu kulüp kazandığı şaibesiz maçlarla Trabzonspor'u bu günlere getirmiştir. Hal böyle iken Aziz yıldırım'ın bu kulübe leke sürmeye hakkı yoktur" derken, eski futbolculardan Serdar Bali ise şunları söyledi:
"Aziz Yıldırım’ın her konuşmasında biz böyle bir araya geliyoruz. Aslında Aziz Yıldırım böyle konuşmaya devam etsin. Bir yandan iyi oluyor, bizi bir araya getiriyor. Bunlar bir yana Trabzonspor paranın olmadığı zamanda 6 kez şampiyon olmuştur. İsterdik ki biz top oynuyorken Aziz Yıldırım Başkan olsaydı. O zaman bizi karşısında görecekti."


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.