TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ NENAD BJELİCA, 5-1’LİK KASIMPAŞA GALİBİYETİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "TAMAMIYLA HAK EDEREK KAZANDIĞIMIZ BİR MAÇ OLDU. DEPLASMANDA 5 GOL ATTIK. BU HER ZAMAN KOLAY BİR DURUM DEĞİL” DEDİ

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ NENAD BJELİCA, 5-1’LİK KASIMPAŞA GALİBİYETİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "TAMAMIYLA HAK EDEREK KAZANDIĞIMIZ BİR MAÇ OLDU. DEPLASMANDA 5 GOL ATTIK. BU HER ZAMAN KOLAY BİR DURUM DEĞİL” DEDİ

Nenad Bjelica: "Tamamıyla hak ederek kazandığımız bir maç oldu"

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, “Takımımı kutluyorum. Tamamıyla hak ederek kazandığımız bir maç oldu. Deplasmanda 5 gol attık. Bu her zaman kolay bir durum değil. Maçın tamamında çok zekice, akıllıca oyun ortaya koyduk. Bu galibiyetle öne çıkacak isimler var ama bu bir takım galibiyetiydi. Herkes çok iyi mücadele etti. Aramızda olmayan arkadaşlarımız var. Birçok oyuncuyu sayabiliriz. Böyle eksiklere rağmen böylesine mücadele gösterdikleri için bütün takımı kutluyorum" diye konuştu.
Kasımpaşa karşısında defansta iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Bjelica, "İlk 10 dakikadaki bölüm hariç çok iyi oynadık. Aynı zamanda hücumda efektiftik. Bulduğumuz 3 gol fırsatını da golle değerlendirdik. İkinci yarıda gelen 4. golle maçın sonucu belli olmaya başladı. Maçın son anlarında hatalarımızdan dolayı rakibe pozisyon verdik" şeklinde konuştu.
Milli takım arasında takıma 4 gün izin verdiklerini ifade eden Hırvat teknik direktör, "Milli takıma giden oyuncularımız var. U21’e giden oyuncularımız var. İlk haftayı toparlanma süreci olarak düşünüyorum. Milli takıma giden oyuncuların dönemsiyle Beşiktaş maçı hazırlılarına başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Nenad Bjelica, transferde fikrinin değişmediğini, 3-4 futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi.

"Burada kalıcı olan şey Trabzonspor"
Geçtiğimiz hafta maçtan sonra yaptığı 'Hiç kimse Trabzonspor’dan büyük değildir' açıklamasının bu haftaki karşılaşmada karşılığını alıp, almadığının sorulması üzerine Bjelica, "Sanırım evet. Deplasmanda 5-1’lik galibiyet alıyorsunuz. Çok harika bir galibiyet oldu. Ben gerçeği söyledim. Can yaksa da her zaman gerçeği söyleme taraftarıyım. Biz burada hepimiz geçiciyiz. Oyuncular, antrenörler geçici. Burada kalıcı olan şey Trabzonspor. Hepimiz birlikte olursak ancak başarılı olabiliriz. Biz ancak birlikte kazanabiliriz. Bugün de bunu gösterdik" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.