Tomas, "İkinci Golde Hakem Hatası Vardı"

Çay TV'de yayınlanan "Gol Olsun" programına konuk olan Çaykur Rizespor'un Hırvat teknik sorumlusu Stjepan Tomas, ""Rizespor taraftarı merak etmesin. İnşallah Avrupa'ya gideceğiz bu sene. Ama ilk 8 diye bir hedef koyduk." dedi.

Çay TV ekranlarında  yayınlanan “Gol Olsun” programına konuk olarak katılan Çaykur Rizespor teknik direktörü Stjepan Tomas,  Alihan Telatar ve Selim Denizalp’ın sorularını yanıtladı.


"Hakem Hatası Vardı"
Fenerbahçe karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Tomas, "İkinci bölgede iyi bir savunma yaptık. Topu kazandıktan sonra hücuma hızlı çıktık. Ama maalesef kazanamadık. Bir duran toptan gol yedik. İkinci golde ise hakem hatası vardı." dedi.


"3 Oyuncu Daha Almak İstiyoruz"
Takım olarak en iyisini yapmaya çalıştıklarını fakat 3 oyuncuyu daha kadrolarına katmak istediklerini ifade eden Hırvat teknik adam, en kısa zamanda transferleri gerçekleştireceklerini aktardı. Özellikle stoper noktasına bir transfer yapmayı arzuladıklarını söyleyen Tomas, Dinamo Zagreb'de top koşturan Emir Dilaver transferinin büyük ihtimalle gerçekleşeceğini ve futbolcunun bonservisi alınarak Rize'ye getirileceğini dile getirerek "İnşallah ya yarın ya diğer gün bir stoper gelecek" dedi.


Hedef İlk Sekiz
Takım olarak hedeflerinin ligi ilk 8'de bitirmek olduğunu ifade eden Tomas, "Rizespor taraftarı merak etmesin. Bu takım oturacak. İyi futbol oynayacak. Baskılı futbol oynayacak. İnşallah Avrupa'ya gideceğiz bu sene. Ama ilk 8 diye bir hedef koyduk. İnşallah sezon sonunda hep beraber sevineceğiz" şeklinde konuştu.


Tomas'ın açıklamalarından diğer satır başları şöyle:
Remy'nin hazır hale gelebilmesi için bir haftaya daha ihtiyaç olduğunu belirten Tomas, "Takım ve şehre adapte oldu. Profesyonel bir oyuncu. Futbol için yaşıyor. Kendine iyi bakıyor. Ekstra çalışıyor. Çok memnunum" ifadelerini kullandı.


Yeni transferler Yasin Pehlivan, Nadir Çiftçi, Kemal Rüzgar ve Engin Bekdemir'in performanslarında yükseliş olduğu kaydeden Tomas, "Antrenman kalitelerini arttırdılar. Her zaman alternatif olarak kadroya düşünülebilirler." dedi.


Gökhan Akkan'ın bir sene daha takımda kalmasını istediğini dile getiren Tomas, "İyi başladı bu maç. Böyle iyi performansla devam ederse seneye büyük takıma transfer olabilir" diye konuştu.


Haftaya oynanacak Kasımpaşa maçı ilgili de konuşan Tomas, "Kasımpaşa'yı iyi analiz ettik. İyi bir kadrosu var. Top oynayan bir kadro. İnşallah kazanacağız" dedi.


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.