Tolunay’la Hesabım Var!

Tolunay’la Hesabım Var!

Ç.Rizespor ile devre arası sözleşme imzalayan eski Karabüksporlu Lulua’nın teknik direktör Uğur Tütüneker’den özel bir ricası var!

Eski takımı Karabükspor’da güzel yıllar geçirdiğini belirten İngiliz santrafor, devre arasında Tolunay Kafkas’ın “Gönderilsin, bu takıma zarar veriyor” açıklaması sonrası bu takımdan yollarını ayırmak zorunda kalmış ve Yeşil-mavili takıma imza atmıştı.

Kafayı Tolunay’a Taktı!

Son Beşiktaş maçında görev alan Lualua, o maç sonrası yaşadığı sakatlıktan sonra Eskişehirspor ve Akhisar Belediye maçlarında görev alamamıştı. Karabükspor maçının kendisi açısından özel bir nedeni olduğunu söyleyen Lua ;” Benim hesabım Karabük takımı, şehri ile ilgili değil. Benim hesabım o takımın hocası Tolunay Kafkas ile. Bana haksızlık etti. En formda olduğum zamanda beni 18’e bile almadı ve o takımdan beni uzaklaştırdı. İki haftadan buyana hazırlıklarımı bu maç için yapıyorum. Sakatlığım geçti, Uğur hoca bana görev vermesi halinde cumartesi akşamı eski takımıma karşı oynamak istiyorum. Lualua’nın kim olduğunu herkes görecek” dedi.

Ç.Rizespor’un İngiliz asıllı forvet oyuncusu Lualua, kendisine sorulan ; “Tolunay Kafkas’a hakkınızı helal ediyormusunuz” sorusuna karşı, Lua ; “Yukarda Allah var, o her şeyi biliyor. Allah’a havale ediyorum” açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan Ç.Rizespor ‘da Florın Cernat ve Kağan Söylemezgiller eski takımları Karabükspor’a karşı forma giyecek. Karabükspor’da ise iki sezon Ç.Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Erkan Kaş, eski takımına karşı forma giymesi bekleniliyor.

Ç.Rizespor’un Muhtemel Onbiri: Serkan, Koray, Vıera , Sezer ( Godrrye ), Ali Adnan, Kıvanç, Kağan, Ludovic, Tevfik, Kwekue, Ümit

Yedekler: Eray, Sercan, Lualua, Engin, Orhan, Hurşut

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.